Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Als je ex-liefde door je hoofd blijft spoken , betekent dat dan dat je nog aan het afkicken bent , of dat je opnieuw in de ban raakt van haar.

Na ongeveer 2 1/2 jaar ...

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
2.9K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Waarschijnlijk zul je er nooit helemaal overheen raken. Het hangt van meerdere factoren af, hoe intens de relatie is geweest, en voornamelijk de manier waarop jullie uit elkaar zijn gegaan. Dit heeft onbewust misschien diepe indruk op je gemaakt.

Maar wanneer ben je 'afgekicked'? Is dat wanneer je hem/haar op straat ziet lopen en je geen kriebels meer in je buik voelt? Of als je hem/haar met een nieuwe vlam op een feestje tegen het lijf loopt je niet jaloers meer bent? Waarom zou je willen afkicken? Ik mag hopen dat je -totdat het uitraakte, een goede tijd met hem/haar had, dus wat is erop tegen om daar af en toe aan terug te denken, al dan niet met de nodige gemengde gevoelens?

Je zult merken dat je soms maanden niet meer aan je ex-geliefde denkt, en dan opeens weer hele tijden. Het ligt misschien aan de fase waarop jij op dat moment zit in je eigen leven.

Om het even melancholisch te zeggen; Men zegt wel eens dat de tijd alle wonden heelt, maar dat er soms ook wel iets gebeurt dat dit wondje dan weer openkrabt. Ik denk niet dat wanneer je weer eens aan je ex denkt, je gelijk weer 'hoteldebotel' raakt.

Maar goed, zeg nooit nooit. Om mijn hele betoog dan maar met een cliché onderuit te halen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding