weet er iemand of het personeel aan boord van een vliegtuig zelf voor hun eten moeten zorgen of dat ze hetzelfde eten als de passagiers?

en als ze hetzelfde te eten krijgen als de passagiers. Eet al het personeel van het vliegtuig dan allemaal dezelfde maaltijd of moeten ze i.v.m mogelijke voedselvergiftiging allemaal een andere maaltijd nemen.
of is het zo dat er speciale maaltijden zijn klaar gemaakt voor al het personeel van dat vliegtuig?

alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat eten de stewardessen? De tijden van vers gebakken biefstuk en gebakken eieren aan boord zijn voorbij. Er is een crewtrolley aan boord met wat kant en klare salades, boterhammetjes, cup-a-soup, fruit en snacks zoals ontbijtkoek of sultana. Daarnaast eten zij een warme maaltijd, een soort 2- of 3-vaks magnetronmenu of overgebleven maaltijd uit de businessclass of economyclass. Soms is er een collega heel inventief en wordt er tomatensoep gemaakt van tomatensap en bouillon. Broodje in de oven of zelf iets meebrengen. Als je 100% vliegt is het wel zo lekker en fijn om wat vaker te “weten wat je eet”. Het crewpersoneel maakt zelf een salade of vult de salades van de crewtrolley aan met zelf gekocht voedsel.

Bronnen:
https://dagboekvaneenstewardess.wordpress....

Personeel op KLM vluchten krijgt de niet bestelde maaltijden uit de business class. Ik heb dit onlangs gevraagd aan een stewardess. Voor andere maatschappijen kan het beleid natuurlijk anders zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100