Wanneer ik een vliegticket naar Moskou wil boeken, heb ik dan al een paspoort nodig of is een geldig ID genoeg?

Ik weet dat een paspoort nodig is om naar Moskou te vliegen. Ik heb echter op dit moment nog geen paspoort in mijn bezit maar wil al wel een vlucht boeken. Ik heb op dit moment wel een geldig ID. Dat paspoort heb ik dus wel in m'n bezit als ik wil gaan vliegen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt zelfs een visum nodig: http://www.rusland.nl/Nuttige/Informatie/Rusland/4/ Voor het boeken zelf heb je het paspoort nog niet nodig, als het goed is wordt daar pas naar gevraagd bij het online inchecken.

Je hebt een visum nodig en daarvoor heb je ook een paspoort nodig. naast dat je een paspoort nodig hebt om naar rusland te kunnen. Maar zonderpaspoort kun je al niet eens een visum aanvragen.

Paspoort moet geldig geldig tot 6 maanden na verblijf Daarnaast heb je een visum nodig en afhankelijk van het doel van het bezoek (zakelijk of prive) heb je het volgende nodig: Zakelijke reis uitnodiging via OVIR ( Binnenl Zaken Rusland) of V&V Rotterdam garantiebrief Toeristische reis hotelvoucher + visasupport (van dat hotel) bij bezoek aan privë-persooon: ORIGINELE toesteming van OVIR NB toeristenvisa moeten uiterlijk een week voor vertrek zijn ingediend Toegevoegd na 50 seconden: paspoort moet geldig zijn tot 6 maanden na verblijf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100