Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe krijg je tegenwoordig nog 40% korting bij de NS?

Op de website van NS staat bij de prijs voor een kaartje ook een prijs voor 20% of 40% korting, maar het voordeelurenabonnement is niet meer verkrijgbaar.

Toegevoegd na 25 minuten:
Ik zal de vraag even uitbreiden: Stel heb nu nog geen kortingskaart/ OVchipkaart, wat zijn de stappen die ik moet doorlopen om een abonnement met 40% korting te krijgen.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
1.8K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Maar personen die al voor de abonnementswijziging een voordeelurenkaart hadden blijven daar nog gewoon gebruik van maken. Met hen mogen drie anderen ook met 40% korting reizen. Ook krijg je die korting als je een studentenovkaart of een 60+abonnement hebt en buiten de gratis reistijden reist.
Als nieuw abonnement krijg je met een Dal Voordeel 40% korting.

Toegevoegd na 42 minuten:
Voor de duidelijkheid: je kríjgt het abonnement niet, maar koopt het. Dal Voordeel kost 50 euro voor een jaar. Dat kan op het station geregeld worden, maar ook online. Zie https://www.ns.nl/webshop/nieuwproduct?product=DVD&reisklasse=2&contractduur=DRLP&returnurl=http%3A%2F%2Fwww.ns.nl%2Freizigers%2Fcampagnes%2Fnieuwe-abonnementen%23dal-voordeel
(Lees meer...)
Amadea
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Maar hoe kom ik aan zo'n abonnement?
Amadea
11 jaar geleden
Dan ga je naar het informatieloket op het station en je vraagt het formulier aan voor een Dal Voordeel abonnement, of je download het: https://www.ns.nl/webshop/nieuwproduct?product=DVD&reisklasse=2&contractduur=DRLP&returnurl=http%3A%2F%2Fwww.ns.nl%2Freizigers%2Fcampagnes%2Fnieuwe-abonnementen%23dal-voordeel
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Dank, dat zocht ik, ik kwam een beetje om in alle mogelijke producten die de NS aanbied op hun site. Dacht dat dit alleen voor 60+ was.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding