wat is er mis met mijn 4pk buitenboordmotor?

ik was net rustig aan het varen. Na ongeveer een uur leek het net of de druk weg viel van mijn benzine. Extra gas geven reageerde hij wel wat op, maar viel toen helemaal uit. Weer de motor aantrekken lukte niet ook niet na een half uur. Er zat benzine genoeg in. Wat kan het zijn? Is het de koeling? Hij spoot wel water van achter weg, dus misschien is dat te weinig of is dit het probleem helemaal niet. Het koord trekken ging ook prima, maar de motor sloeg niet meer aan. De motor heeft net een grote beurt gehad en zou dus helemaal goed en schoon moeten zijn. Heeft iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier wat dingen om te checken ! De ontluchter vaak in de benzine dop . De benzine kraan , te vette benzine ( dus verkeerde mengsmering ) dat controleer je door de bougie schoon te te maken en dan de juiste meng verhouding in de tank te doen . , oude vieze vervuilde benzine doet het vaak prima tot de vlotter vol zit ( of de sproeier . ) Het moeilijkste heb ik voor het laatst bewaard :). Succes.

Klinkt als of de motor ergens lucht aanzuigt en daardoor langzaam geen brandstof krijgt . Loop alle brandstof slangen en filter na of ze allemaal goed vast zitten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100