Welke stad in Belgïe is aan te raden voor een romantisch weekend?

Ik twijfel tussen o.a. Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, etc.

Toegevoegd na 3 minuten:
svp met motivatie :)

Toegevoegd na 3 dagen:
Allemaal bedankt! Het gaat Brugge worden, maar ook de andere steden klinken een bezoekje waard in de nabije toekomst.

Weet jij het antwoord?

/2500

Leuven , knokke zeker...Miss ook Gent

Brugge, Daar is het meest authentieke overgebleven

Brugge,ontegenzeglijk een der mooiste steden ter wereld. waar men de romantiek uit verleden kan proeven. Als Brugge het ,,Venetie van het Noorden wordt genoemd, dan is dat wegens de talrijke grachten die de stad doorsnijden. Kortom een stad waar je verliefd op kunt worden

ik ben niet overal geweest, maar wel in Gent en dat was erg mooi en zeker een aanrader. Brugge schijnt ook zo mooi te zijn.

Antwerpen is af te raden. Ik ben er pas met mijn vriend geweest en vond het een smerige, lawaaige stad, waar het afval op straat rondzwerft. Wel multicultureel, met veel buitenlanders. Ook om te shoppen niet direct een aanrader, tenzij je geld teveel hebt en goud wilt kopen.

wel als west-vlaming zou ik zeggen Brugge het is veel zijdig met winkels musea en natuurlijk het romantisch wandelen langs de reien

In België???? Ga lekker naar Parijs joh. Je bent al halverwege in België! Doorrijden naar de stad der steden op gebied van romantiek wordt beweerd. Ik vind echter; Romantiek creeer je binnen in jezelf. Dat dien je niet af te laten hangen van de omgeving. Romantiek kan op iedere plek, op iedere tijd! Succes!

brugge zeker weten! echt een hele leuke stad erg mooi en really romantic. hieronder een foto die ik nam van een man die daar gewoon lekker op de harmonica zat te spelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100