Kun je je op Schiermonnikoog een ruime week vermaken?

Is Schiermonnikoog geschikt om een ruime week naartoe te gaan?
Het is volgens mij niet zo'n heel groot eiland. Of heb je binnen die tijd alles wel gezien (als je van wandelen en fietsen houdt)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn excursies waar je aan deel kunt nemen, verdeeld over de onderwerpen van het eiland. De wandel- en fietsexcursies hebben met een ruime keus aan onderwerpen: wad, kwelder, broedvogels, duin en strand. Tevens worden er in de maanden juli en augustus boottochten georganiseerd naar het Rif, de Engelsmanplaat, de zeehondenbank en Borkum. In dezelfde periode mag je de kans de meest oostelijk gelegen punt van Schiermonnikoog te gaan bekijken niet laten liggen. Speciale attracties zijn er niet op Schiermonnikoog. Maar omdat het eiland voor 75% Natuurgebied is, is er altijd wat te zien en te doen in combinatie met de natuur. Het eiland heeft een oppervlakte van 200km2. Ik denk dat je in die week, echt álle mooie plekjes van het eiland kunt bekijken, en er nog eens een boottochtje tegenaan kunt gooien. Heel veel plezier, en geniet van de prachtige natuur! Hier vind je handige tips voor activiteiten en plekjes om te bezichtigen: http://www.pagango.nl/reisinformatie/wat-te-doen-in-Schiermonnikoog_3?Id=506 http://www.zoover.nl/nederland/waddeneilanden/schiermonnikoog/bezienswaardigheden http://www.wpd.nl/nl/schiermonnikoog.ashx

Als je van wandelen en fietsen en natuur houdt, kun je je er met gemak een week vermaken. Er zijn tenslotte ook mensen die er wonen. Als je meer "entertainment" nodig hebt om je prettig te voelen, is het misschien niet zo erg geschikt.

ligt er aan wat voor dingen je houd, je kunt er namenlijk erg goed wandelen, fietsen en relaxen, maar voor de echte extreme dingen kun je beter ergens anders heen zijn. er zijn wel wat dingen te doen, maar niet veel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100