Mijn mobiel heeft geen usb instellingen hoe moet ik dan hem verbinden met mijn laptop?

Overal staat dat je usb instellingen hebt, dat is bij mij helaas een tegenvaller. Het is trouwens een samsung galaxy ace. ik heb al google geprobeerd en de handleiding.

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is wel degelijk een USB aansluiting op uw toestel, deze zit onderaan waar u de oplader inplugt. Op onderstaande link in bron kan u een handleiding downloaden. Toegevoegd na 2 minuten: Voor alle duidelijkheid, die connector waar uw oplader ingaat IS de USB aansluiting, het is wel een mini-USB connectie. Toegevoegd na 8 minuten: Dat moet micro-USB zijn en niet mini-USB. In uw handleiding noemt dat "Multifunctionele aansluiting"

Bronnen:
http://www.portablegear.nl/samsung/galaxy-...

Mijn vriend heeft ook een galaxy ace en idd het is niet mogelijk de telefoon te koppelen met de pc. Als goed is heeft u bij de aanschaf een geheugenkaart adapter er bij gekregen. Uw geheugenkaart kunt u in deze adapter stoppen. Vervolgens stopt u de adapter in een cardreader.

Ga naar deze site en download en installeer Kies http://www.samsung.com/nl/support/usefulsoftware/KIES/JSP Nu kan je zonder problemen je mobiel aan je pc hangen. De instellingen die jij zoekt krijg je alleen als je je mobiel geroot hebt, en dat heb je blijkbaar niet gedaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100