Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan je het goedkoopst de Microsoft Surface Pro 4 - I5 - 4 GB - 128 GB kopen?

Het mag ook uit het buitenland komen.

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
1.2K
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Pas maar op met "goedkoop" op internet. Voor je het weet kan je naar je cenjes fluiten en ben je opgelicht. Goedkoop blijkt vaak duurkoop in meerdere opzichten. Het beste kun je gaan voor de goedkoopste bij een reguliere vertrouwde webshop, ook ivm de garantie en dergelijke.
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
http://tweakers.net/pricewatch/465905/microsoft-surface-pro-4-(core-i5-4gb-128gb)-zilver.html Pas op sommige sites geven een bedrag ex btw. bij aanklikken. Later zie je dan pas incl btw. Onder de 1000 zal je niet komen.
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Liever koop je iets bij een winkel als Azerty, misschien 3 tientjes duurder dan het goedkoopste, maar ben je wel zo goed als verzekerd van het krijgen van je product op tijd, of anders duidelijkheid. http://tweakers.net/shopreview/6703/azerty/shopreviews/

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Maxict, meestal de goedkoopste, 2week geleden was er ook een goede aanbieding bij Media Markt, maar ja dan moet je wel op tijd bij zijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
https://nl.trustpilot.com/review/www.maxict.nl
http://tweakers.net/shopreview/7403/max-ict-b-punt-v/shopreviews/1/ Ik weet niet wat daar aan de hand is de laatste tijd, maar best is het niet. Volgens mij was dat wel anders. http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1580875

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding