Als ik Blox van Vodafone ga gebruiken op mijn prepaid toestel, wat gebeurt er dan als de Blox na een maand weer ophoud? Is er dan een waarschuwing?

Ik vraag mij af als Blox ( van Vodafone ) na een maand weer uitschakelt ( bij Prepaid van Vodafone moet je elke maand weer een Sms versturen om weer een maand te kunnen internetten ) wat gebeurt er dan? Komt er een waarschuwing van : " nu loopt uw internetverbinding weer via uw beltegoed " ? Of merk je niets en loopt je beltegoed leeg....omdat de mobiel automatisch gaat internetten op je bel tikken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100