Is er een manier om pushmeldingen van een enkele app uit te zetten in de avond en het weekeinde?

Ik krijg werk-mail binnen via een app op mijn telefoon. Heel erg handig. Alleen zou ik graag hebben dat ik 's avonds en in het weekeinde niet de pushmeldingen krijg maar overdag wel.
Eerder had ik een telefoon waar een mail-app op zat waar ik een synchornisatieschema op kon instellen, maar helaas die app zat er standaard op en ik kan hem zelf niet vinden in de appstore. En met de mailapp die ik gebruik en uitgeprobeerd heb is die optie er niet. Nu lijkt het me toch dat er meer mensen zijn die graag alleen tijdens werktijd pushmeldingen krijgen... maar blijkbaar zoek ik verkeerd want ik kan er niets over vinden.
Weet iemand hoe ik dat zou kunnen regelen?
Het gaat om een telefoon met Android besturingssysteem.

Toegevoegd op 14 September 2021 16:26: omschrijving

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb op telefoons (werk en privé) de "niet storen" optie ingesteld, waardoor deze optie op vaste tijden in- en uitgeschakeld wordt. Als het is ingeschakeld, dan komen er geen meldingen (geluid, trillen of licht), maar ook geen telefoonoproepen door. Mijn telefoons zijn van twee verschillende android-merken (Samsung en Motorola) en het "niet storen" werkt op beide toestellen nagenoeg hetzelfde. Daarom neem ik aan, misschien niet terecht, dat deze optie op alle toestellen met een android-besturing zit. De hierbij gevoegde link gaat naar een beschrijving van deze functie. Toevoeging: Alarmmeldingen komen wel door als deze functie is ingeschakeld.

Toegevoegd op 14 September 2021 16:34: tekst
Bronnen:
https://www.seniorweb.nl/tip/niet-storen-f...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100