Wat moet ik doen als mijn bestelde kleding niet geleverd wordt?

Ik heb 23 werkdagen geleden sportkleding bij outdoor sportsgear besteld. Op de site stond vermeld dat de levertijd 10-15 werkdagen is. Ik heb meerdere keren een mail gestuurd naar outdoor sportsgear met de vraag wanneer de kleding bezorgd wordt. Ze hebben niet terug gereageerd. Heeft iemand tips of advies wat ik moet doen want ik heb er al voor betaald?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik vrees dat je opgelicht bent. Deze site staat bekend als onbetrouwbaar. Als je een webshop treft zonder adres en telefoonnummer (hetgeen verplicht is), kun je daar beter nooit bestellen. Er staat wel een vertrouwenwekkend Paypal-logo op de site, maar je kunt bij het afrekenen niet met Paypal betalen. Wat te doen? Je kunt je probleem melden bij opgelichtopinternet.nl . Zij kunnen nog een poging doen bij de webshop om je geld terug te krijgen. En door het te melden waarschuw je andere kopers dat de shop onbetrouwbaar is.

Bronnen:
http://www.fiets.nl/forum/viewtopic.php?f=...
http://www.mountainbike.nl/forum/viewtopic...
http://www.opgeletopinternet.nl/index.php/...

deze site is zeer onbetrouwbaar. Je kunt altijd even kijken bij thuiswinkelwaarborg of ze zo'n ding hebben en je kunt nog ff naar opgelichtopinternet.nl gaan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100