De Feyenoord aanhang krijgt een comliment dat ze zich hebben gedragen, is dit de omgekeerde wereld?

Waarom zou je mensen belonen voor gedrag dat uiterst normaal is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat die mensen kennelijk nog opgevoed moeten worden.

Opvoeding kan op 2 manieren: straffen als iemand iets verkeerd doet, of belonen als iemand iets goed doet. Het eerste heeft niet gewerkt, dus proberen ze het tweede. Wie weet helpt dat wel.

Er is niets verkeerd aan het geven van een complimentje. Als jij je werk goed doet, is het ook wel eens bemoedigend als je een schouderklopje krijgt van de baas, terwijl je gewoon doet wat je moet doen en waarvoor je betaald wordt. Deze aanhang krijgt vaak kritiek, dus als het goed gaat, is een compliment niet misplaatst.

waarom zou je altijd alleen slecht gedrag aanspreken. het is ook mooi om eens een complimentje te krijgen toch ?

met positieve benadering kom je een heel eind ik vind ook dat ze dat veel meer moeten benadrukken, niet aldoor dat negatieve, daar wordt het niet beter van

EEN compliment kan meer doen,dan 2 bestraffingen,roken is ook niet normaal,maar als je man of vrouw een week gestopt is geef je ook complimenten so is life

Dat is pedagogisch gezien juist. Als pupillen zich na straf beter gaan gedragen, dan moet je dat belonen. Beloon je dat niet, dan ontmoedig je goed gedrag. Het is dus niet de omgekeerde wereld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100