Wat was er (in de ogen van sommige mensen) mis met de catsuit van Serena Williams?

"De 23-voudig Grand Slam-winnares in het enkelspel baarde drie maanden geleden bij Roland Garros opzien door in een strak zwart pak te spelen."
Ik begrijp het probleem niet. Wat vonden mensen er niet aan kunnen dan? Waardoor baarde het opzien? Te strak? Te sexy? Te zwart? Of werd die roze band gek gevonden?

https://www.nu.nl/tennis/5432039/williams-vindt-verbod-catsuit-roland-garros-geen-grote-zaak.html
(Het gaat me er dus niet om of jullie haar outfit mooi en / of passend vonden)

Toegevoegd op 06 september 2018 17:28: omschrijving

Weet jij het antwoord?

/2500

Op een Nederlands tennistoernooi gelden de volgende voorschrift: Een deelnemer is verplicht, op straffe van uitsluiting in het betreffende onderdeel, om tijdens zijn partij en tijdens de reglementaire inspeeltijd gekleed te gaan in algemeen aanvaarde tenniskleding. Andere sport- of vrijetijdskleding is niet toegestaan, noch tijdens de partij, noch tijdens het inslaan. Wat onder “algemeen aanvaarde tenniskleding” dient te worden verstaan wordt jaarlijks in het wedstrijdbulletin of op de website van de KNLTB bekendgemaakt. Voor een toernooi op Roland Garros zullen ook zulke regels bestaan. Misschien iets minder streng, waardoor ze wel in dat pak heeft mogen spelen. Maar achteraf gezien is het duidelijk geen algemeen aanvaarde tenniskleding.

Bronnen:
https://www.knltb.nl/siteassets/1.-knltb.n...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100