Ik wil graag thuis met vrienden zo'n moordspel doen. Wie weet een leuk spel en waar ik dat kan bestellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoek eens op google "zelf moordspel doen" zijn veel mogelijkheden

Bronnen:
http://interactiefonline.be.webbuilder02.h...
http://www.groetenuithetgraf.nl/moordspel-...

Een moordspel is doorgaans een rollenspel dat wordt begeleid. Als je op Google zoekt op Moordspel krijg je diverse aanbieders te zien. Er zijn ook spellen te koop zonder vaste begeleiding, bijvoorbeeld op: http://www.crimetime.nl/ Je kunt hier online eens kijken en e.e.a. uitproberen. Zo'n variant is natuurlijk veel goedkoper dan dat je een begeleider moet inhuren, al is dat wel leuk. Toegevoegd na 4 minuten: NB. Op de eerder gegeven site zie je ook beoordelingen per spel staan. Ik heb wel ervaring met een moordspel onder begeleiding (vooral leuk voor bedrijven), maar voor een club vrienden is het net zo leuk om het zelf allemaal te regelen. Toegevoegd na 11 minuten: Meer info over spellen die je zelf kunt organiseren (in de store koop je volgens mij het scenario en instructies) http://stores.lulu.com/moordspel

Bronnen:
http://www.google.nl/search?hl=nl&q=moords...

in beginsel kan dat gewoon gratis, mits wat gegoogel hoe het op te zetten en genoeg mensen kunnen charteren. ook gebeurt het in georganiseert verband waar je bijv. kan intekenen voor eeen heel weekend met verblijf. dan worden er acteurs ingehuurd en costuums uit de kast getrokken. je moet dan denken in de trand van een engelse "who done it" met butler en al. maar je kan ook je eigen draai er aan geven en CSI nabootsen met zgn echte dna sporen en het op eigen houtje van nul opzetten. in dat geval is het opzetten minstens zo leuk als de uitvoering. enyhoes succes ermee en ben wel benieuwd wat er uit rolt.

Weerwolven! erg leuk spel en ik heb er altijd veel lol mee gehad met vrienden/familie. aanrader!

Bronnen:
http://www.anderspel.nl/weerwolven.html

Je kunt natuurlijk ook met je vrienden naar een TBS kliniek gaan. Als jullie het goed doen, worden we er allemaal beter van.

een leuk spel. het moeilijkste is doorgaans een slachtoffer te vinden.

Bededoelt u clueodo? waar je erachter moet komen wie de moord heeft gepleegd, waar, en met wat! zo'n spelletje kan je gewoon bij een speelgoedwinkel kopen (bart-smit, intertoys etc.)

Damme en mens-erger-je-niet en

je kunt b.v. risk of katan kopen in de intertoy's of dergelijkdat zijn spellen waar je iets moet veroveren of iemand kapotspelen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100