Wat voor code heb je nodig de Sims als je dood wil hebben

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet geen code, maar je kunt ook gewoon een kamer van 1 bij 1 meter maken en de Sim daar inzetten. Na een tijdje (als je doorspoelt) komt de Duivel het lichaam ophalen.

Code is 112 en hopla opgelost

Je hebt een hele lijst met codes van de Sims. Zou even google

Een lijst van sims spellen en codes (Engels) http://www.gamefaqs.com/pc/list-s?page=13

Je kunt je sim ook laten zwemmen en dan het trapje weghalen. Inbouwen in muren zonder deuren. Verwaarlozen (geen behoeftes meer vervullen) Geen brandweer bellen als er brand is, en bij het vuur blijven.

Bij de sims 3.. electronica laten repareren door de sims poppetjes die geen ervaring met hoogwaardige apparatuur hebben.. Gaan ze vanzelf dood..xD

Je kunt je sims ook in een kamertje zetten met een kookplaat en geen deur. Dan gaat de persoon koken en dan moet je het eten niet uit de oven halen. Het zal in brand vliegen en doordat er geen deur is kan de brandweer er niet bij. Hierdoor kan de sims ook doodgaan.

Ik maak gewoon mijn huis te vol ( met heel veel spulletjes bijeen) zodat er brand komt en dan rond het vuur wandelen of er in! en dan brand je dood. :)

Ik heb dit spel al jaren niet meer gespeeld maar ik kon mij herinneren dat je naar sterren moest kijken dat dan je telefoon ging en dat je dan een melding krijgt je bent aan het einde van je latijn Veel speel plezier, Maurisch

als je de sims 2 dan kun je Boolprop TestingCheatsEnabled true invullen. daarna hou je shift ingedrukt en klik je op de brievenbus. dan krijg je keuze uit allerlei mogelijkheden. en volgens mij staat er ook iets van die by flies (weet niet meer helemaal zeker of dat zo heet, heb al een tijdje niet meer gesimst) bij dan komen er allemaal vliegjes op je sim af en overlijd de sim. volgens mij zijn er nog andere mogelijkheden bij de brievenbus maar die heb ik zelf nog niet uitgevogeld.

Bronnen:
http://www.gamersnet.nl/cheats/1478/the_sims_2/

bij sims 2 move_objects on en dan naar bouw modus gaan, op de sim kliken en dan verwijderen

Wel heel erg om te lezen hoe goed iedereen weet hoe je n Sims moet doden! Toegevoegd na 3 uur: Kan d'r nog steeds om lachen (;

Ik sluit ze altijd op met een stoel en een openhaard want dan verbrand die :a

Koop verjaardag taarten en laat de sim elke keer de kaarsjes uitblazen. Dan word hij vlug oud en gaat hij dood. Je kan ook via de brievenbus magere Hein oproepen. Als je van een volwassen sim afwil Laat je gem via pc op krant een eigen woning zoeken. Vertrekt hij ook. Je kan ook in huis vuurwerk afsteken. Het is dan wel leuk om de hele buurt op dat feestje uit te nodigen :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100