Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waar is het het meest betrouwbaar om sims 4 aan te schaffen?

Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
in: Games
5.8K
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
In een fysieke winkel.
MarBet
6 jaar geleden
Meest betrouwbaar is lastig aan te geven. Origin is betrouwbaar.
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
De zuiverste route is idd direct via Origin. Dat is het gameverkoopplatform van de makers van het spel, die je het dan na aanschaf online laten downloaden en spelen. Dit kan wel duurder zijn dan een fysiek exemplaar uit de winkel en zeker duurder dan via een site als G2A (maar die laatste is niet zo betrouwbaar als je wellicht zou willen). Origin (download)
https://www.origin.com/nld/nl-nl/search?searchString=sims%25204 Webshop (fysiek schijfje)
https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/sims%2B4/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/defaultSearchContext/media_all/sc/media_all/index.html Keyreseller (enkel de key)
https://www.g2a.com/?search=sims%204

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (4)

Je zou het op g2a.com prima en betrouwbaar kunnen kopen! Je kan met ideal en paypal betalen, je moet er wel voor zorgen dat je G2A Shield deactiveerd!

Desnoods zou je het op Origin kunnen halen, daarvoor moet je wel Origin op je PC downloaden (gratis en veilig).

Groet,
Remy
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Compleet en duidelijk antwoord + Eventuele toevoeging: je kunt de sims 4 ook op 'fysieke disc' kopen. Deze kun je gewoon kopen in game stores, of anders op bol.com
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
G2A is nou juist niet het meest betrouwbaar (jammer genoeg). Zij herverkopen namelijk de sleutel en soms worden er keys "revoked", dat gebeurt ook wel op gelijkende sites als Kinguin. En als je dan al daar koopt moet je juist het shield activeren.
https://www.reddit.com/r/g2a/comments/36ga9x/buyer_beware_your_cd_key_will_be_revoked/
of nog meer:
https://www.google.nl/search?q=g2a+revoked&oq=g2a+revoked&aqs=chrome..69i57j0l5.6617j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Origin moet je sowieso downloaden op je PC als je een EA spel op je PC wil downloaden of draaien. Ongeacht waar je de key of CD vandaan hebt. Kopen via Origin, fysieke winkel of via bol.com (of andere bekende webshop) is veiliger dan G2A of Kinguin. Heb zat via kinguin en G2A gekocht en dat is nooit misgegaan, maar de kans is zeker aanwezig. Qua prijs scheelt het wel een hoop, dus in dat opzicht kan je goed de gok wagen.
In volgorde zou ik zeggen:

-Origin
https://www.origin.com/nld/nl-nl/search?searchString=sims%25204
(Of via de Originsoftware die je sowieso nodig hebt om het spel te downloaden/starten)
-Fysieke winkel (Mediamartkt)
-(bekende) Webshop (Bol.com)
https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/sims%2B4/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/defaultSearchContext/media_all/sc/media_all/index.html
-Keysellers (G2A, Kinguin)
https://www.g2a.com/?search=sims%204
-louche webshop
-marktplaats (krijg je een DVD opgestuurd maar de verkoper snapt niet dat de code die hij heeft gebruikt aan zijn Origin-account is gebonden)

Toegevoegd na 10 minuten:
Waarom de lage plek van keyresselers?:
https://www.google.nl/search?q=g2a+revoked&oq=g2a+&aqs=chrome.0.69i59j69i60j69i59j69i57j69i59j0.1623j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Er blijf altijd een kleine kans dat bepaalde keys teruggetrokken worden bij deze bedrijven. Als je bij Origin/fysieke winkel/webshop koopt is die kans uitgesloten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Gewoon via een betrouwbare website. Een voorbeeld hiervan is bol.com. Als je het 2e hands koopt is de code die je nodig hebt waarschijnlijk al gebruikt. Je kunt dan naar origin account vragen, maar het beste is om een nieuwe te kopen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Origin , Steam of in een normaal winkel.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding