wordt mijn data van gta san andreas gewist door deze knop?

Ik speel gta san andreas op mijn android en er zijn saves die ik weg wil hebben maar ik ben bang dat door deze knop al mijn data wordt gewist

Weet jij het antwoord?

/2500

Alleen de savegame die je daar selecteerd wordt verwijderd, voor de rest behoudt je alles.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100