Wat kan je doen aan een spel op de PC die stotterd??

1 van mijn favoriete spellen valt telkens uit op de computer en nu heb ik hem geïnstalleerd op de laptop en stotterd het scherm erg.
Wat kan ik aan het stotteren doen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan zijn dat je laptop het spel niet kan hebben. Probeer de graphics van het spel lager te zetten.

Het stotteren van je spel ook wel lagg genoemd ligt eraan dat je computer niet voldoet aan de vereisten dat het spel nodig heeft (zie vanachter op de doos). Als je het spel wil spelen, is ver de enige optie een computer met een betere grafische kaart kopen. Er bestaan tevens enkele programma’s om de overbodige processen van je computer stil te leggen, zodat er meer aan je spel besteed kan worden. Zoals "GameBooster". Kuis ook een je pc op met "ccleaner". Toegevoegd na 57 seconden: Een laptop dient in feite ook niet voor op te gamen.

Ja ik ken dit. Word een mens doodziek van. Het beste wat je kan doen is in het spel naar je opties gaan en daar wat dingen aan te passen. Het grootste verschil zal maken het bijstellen van de resolutie. Verder haal je niet-noodzakelijke effecten weg zoals schaduwen, bewegend gras etc. Dit scheelt enorm en de kans is erg groot dat ie dan wel soepel loopt. Het zal iets minder mooi voor het oog zijn maarja, kom je niet omheen. Succes!

Je kan wel nieuwe videokaarten en dergelijke aanschaffen, maar speel je het spel al op z'n allerlaagste resolutie, zet in je game-instellingen bijvoorbeeld je Speldetails op laag. Ik heb een korte tijd geleden Euro Truck Simulator 2 bij iemand opgezet, en die had hier ook last van, na alle instellingen op " laag " te hebben gezet valt hij nauwelijks uit en stottert hij hélemaal niet meer ! ETS 2 is een redelijk klein spel, bij grotere spellen als GTA en FiFA blijft het nog wel een beetje stotteren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100