Hoe kun je gratis inloggen en online spelen op minecraft?

als ik inlog staat er not premium

Weet jij het antwoord?

/2500

Om Minecraft legaal te kunnen spelen dien je een Premium Account te moeten aanschaffen. Bij oudere versies had je nog de mogelijkheid om te kiezen voor Play Offline maar deze optie is afgeschaft. Voor 20,- euro heb je al een zo genoemde Premium Account: http://www.minecraft.net/

je moet eerst het spel nog kopen, dan moet je er gewoon op klikken en dan komt er vanalles met de betaling, je bank, nummer, enz. daarna kan je het spelen! :)

ik snap dat je gratis online wil spelen. Zelf heb ik betaald voor het spel, maar zit ik toch op een non-prem server ( scripthen.net ) . Voordat ik het spel kocht heb ik ook gratis online gespeeld op deze server via mineshafter. http://mineshafter.appspot.com/ Dit is een goed alternatief, maar dit betekent niet dat je premium bent. Dit is gewoon een volwaardige client met skins en capes, maar met een beperkt aantal servers. Dus als je op alle servers wil moet je gewoon op minecraft.net premium halen of je moet genoegen nemen met een kleiner aanbod aan servers.

Ranydomitilia

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100