heb je een "sterke" computer nodig om second life te kunnen spelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat kan met de "lichtte" computer. Ik durf wel te zeggen, dat als je ermee kan internetten je goed zit.

Je hebt vooral een snelle internetverbinding nodig om het een beetje fatsoenlijk te kunnen spelen. Alle data moet hij binnenhalen via internet.

Je hebt geen zware game pc nodig. Gewoon een fatsoenlijke 3D kaart en een Gig geheugen. De rest is je internetverbinding. Daarbij komt ook nog het feit dat er intussen een reeks clients zijn waar je uit kan kiezen. Er is intussen zelfs een java versie die in een webbrowser draait.

Bronnen:
http://secondlife.com/support/system-requirements/

Nee, valt op zich mee. Als je grafisch niet te hoge eisen stelt, dan kun je met een redelijk oude computer nog wat doen. Echter, mocht je van het visuele geweld (nee, het is geen geweld) willen genieten, optimaal gebruik kunnen maken dan is een sterke videokaart (gfc card) wel een must.

Bronnen:
Ervaring

Nee hoor, het belangrijkste is dat je een goede videokaart hebt, Nvidia wordt aanbevolen voor SL. Hoe sneller je pc hoe minder lag, maar ik speel zelfs nog wel eens SL op mijn stokoude pc (= meer dan 10 jaar oud!) met windows 98 erop.

De eerst beste pc die je koop in de winkel kan je second life mee spelen second life is een mmorpg zoals world of warcraft de games worden meestal zo licht mogelijk gemaakt zodat bijna elke pc het aan kan!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100