Vanwaar het koele karakter bij een waterman?

Ik hoor altijd bij internet voorbij komen dat de waterman zich niet goed of makkelijk kan uitten en het vooral rationeel is en koel en afstandelijk . Ikzelf ben waterman maar ben ook nieuwetijdskind/aquariustijdperk-kind en die hebben een empathisch karakter en heel inlevend en gevoel , terwijl dat het tijdperk is van de waterman . Dus waarom is de waterman dan koel als het watermantijdperk heel inlevend en empathisch is ? Beetje tegenstrijdig . Dit is namelijk de enige karaktereigenschap die ik bij de waterman niet heb omdat ik een nieuwetijdskind/aquariuskind ben . Leg is uit ?
Voor wie (als ik deze reacties en antwoorden zo lees) niet weet wat een watermantijdperk-kind inhoud:
Ze staan bekend om hun empathische vermogens, en staan waardoor bekend als gevoelsmensen. En zijn vanaf jonge leeftijd al erg volwassen waardoor er steeds meer in de wetenschap bekend komt te staan over de peuterpubertijd en kleuterpubertijd, want ze hebben het IQ (niet emotionele IQ) van een tiener. En ze ontwikkelen zich vanuit hun EQ terwijl (na afgelopen twee ‘mannelijke’ tijdperken - het aquariustijdperk is een vrouwelijk tijdperk namelijk) de maatschappij nog helemaal ingericht is op het IQ en het praktische. Maar daar komt steeds meer verandering in, kijk maar naar de schoolsystemen zoals bij de basisschool bijv. Sinds 3/4 jaar worden wereldwijd alleen nog watermantijdperk-kinderen geboren. Dus we zitten al in het nieuwe tijdperk in principe, alleen is het nog even wachten tot deze opgroeid.

Toegevoegd op 16 April 2022 09:40: omschrijving

Weet jij het antwoord?

/2500

De meest simpele uitleg is dat karaktereigenschappen toewijzen aan sterrenbeelden onzin is. Dat verklaart het in basis allemaal. Desgewenst kan ik ook een uitgebreidere uitleg geven van waarom het onzin is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100