Hoe krijg je de vlam / spanning terug in de relatie(niet seks gerelateerd)?

Mijn vriend en ik hebben ondertussen al 4 jaar een relatie. Onlangs hebben we ontdekt dat we niet echt meer spanning / een vlam hebben en alles een beetje gewoontjes word. Logisch na zo'n lange tijd al samen te zijn, maar samen zoeken we toch iets om het iets terug te krijgen. Ik heb get internet al afgezocht, maar daar gaat het enkel om de spanning in bed terug te krijgen, en das niet perse wat we zoeken / nodig hebben. Iemand een idee
We wonen niet samen, maar slapen vaak samen en zijn zo'n 4 dagen per week met elkaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als de spanning er niet meer is kun je twee dingen dingen. Een nieuwe bron van spanning zoeken bijvoorbeeld wel bij elkaar gaan wonen of samen bijvoorbeeld een lange reis maken etc. Maar je kunt ook gewoon de verveling aanvaarden in de hoop dat daar een verdieping en andere intimiteit ontstaat. Combineren is natuurlijk ook mogelijk.

Je zou samen een nieuwe hobby kunnen nemen. Bijvoorbeeld koken. Neem een kookcursus die je samen kan doen. Eventueel sporten zoals squash, tennis of bowlen of iets meer creatiefs zoals kleien, weven, schilderen, bouwpakket, etc. Het is maar net wat bij jullie past zolang er maar passie in komt. Je iets kunnen zoeken waar jullie beide een uitdaging in kunnen hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100