Kan je verliefd zijn op meerdere personen?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk zelf dat dit best mogelijk is, hoewel mensen er zelf niet blij mee zijn, geen enkel persoon heeft ooit kunnen bewijzen dat een mens monogaam is (het houden van en voor altijd blijven bij 1 persoon) zoals zwanen dat zijn. de meeste dieren zijn dit namelijk niet. daarom denk ik dat een mens best van meerdere mensen tegelijk heel veel kan houden

Je kan niet verliefd zijn op 2 personen. Je bent verliefd op 1 persoon en voor een ander is het maar tijdelijke gevoel van leuk vinden die met de korte tijd weg is.

Uiteraard kan je op meerderen tegelijk verliefd zijn. Als alles meezit.... het is lekker zonnig weer en je voelt je lekker, kan je op alles en iedereen verliefd worden. Als de juiste snaar geraakt wordt dan komt het spontaan opzetten....hormonen werken nu eenmaal automatisch en daar helpt niets tegen. Verliefd zijn en flirten, daar is niets mis mee, tenzij je al een vaste relatie hebt waarvan je echt houdt. Er is namelijk wel degelijk een verschil tussen verliefd zijn en houden van! Is de man/vrouw waarvan je echt houdt iemand die je nooit meer kwijt wilt, dan is het wel raadzaam het alleen bij het verliefde gevoel te houden en niet verder te gaan met die anderen die je alleen het verliefde gevoel geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100