Tot welke leeftijd groeien je borsten?

Ik ben een meisje van 16 en ik heb cupmaat A. Dat vind ik zelf erg weinig want het is bijna plat. Liever zou ik natuurlijk een maatje meer hebben. Maar tot wanneer groeien je borsten eigenlijk en heb ik nog kans dat het gaat groeien? Ze zeiden dat als je aan de pil bent je borsten ook groeien maar dat is bij mij niet gebeurt. Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Tot hoever je borsten doorgroeien, verschilt per persoon. Misschien groeien ze bij jou nog wel tot je 18e door, maar misschien begint het ook al wel te stoppen. Welke cup heeft jou moeder? en je oma`s? Daaraan kan je meestal ook zien tot hoeveer de jouwe nog door groeien. De pil kan inderdaad de groei van je borsten bevorderen, maar ook dat verschilt per persoon. Je hebt ook vrouwen die er dikker van worden, en zo heb je nog wel meer bijwerkingen. En trouwens, er zijn zòveel meisjes met CUP A, je bent echt niet de enige, dus je hoeft je al helemaal niet te schamen! ookzijn er zat jongens die op cup A vallen, en Cup b/c of hoger gewoon te groot vinden! :) Gr. Eline :)

Dat verschilt per vrouw. Gemiddeld gezien is het tot de leeftijd van 21. Er zijn ook middelen voor borstvergroting gekomen, zoals zalfjes etc. Echter wordt er gezegd dat het niet effectief is. Je bent nog 16 dus geen zorgen.

Na je eerste groeispurt gaan ze wat langzamer groeien tot je helemaal uitgegroeid bent, en dat duurt bij jou nog een paar jaar. Gedurende je leven kan je cupmaat ook nog toenemen. Meestal krijgen vrouwen als ze een kind krijgen en zogen er ook nog wel een maatje bij (dat verschilt per vrouw, ik ging een B naar een C-cup.)

tot je 18e en als je zwaarder wordt gaan je borsten ook mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100