Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe duur is een prostituee?

Dit is een serieuze vraag uit nieuwsgierigheid, dus ik verwacht ook een serieus antwoord.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
322.7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Een bezoek aan een raamprostituee kost gemiddeld 66,59 euro. Al verschillen de prijzen ook per stad. Antwerpen blijkt het duurste. Daar kost een bezoek gemiddeld 68,25 euro, in Gent is dat 63,02 euro en in Schaarbeek 61,79 euro.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
2 jaar geleden
Amadea
2 jaar geleden
Dat zijn dan de prijzen in 2021. Maar de vraag werd in 2011 gesteld. Dus: hoeveel kostte het tien jaar geleden?
Het is algemeen bekend dat prostituees veel geld verdienen. Hoeveel is lastig te zeggen, omdat niet veel vrouwen hierover praten. Gemiddeld liggen de salarissen van een prostituee op € 1.750 tot € 9.500 per maand. Een prostituee inhuren kan al vanaf een paar tientjes tot een paar duizend euro per keer. Dit is een erg groot prijsverschil, vandaar het verschil in salaris.
Wat jij als klant moet betalen voor een bezoekje aan een prostituee, hangt af van verschillende factoren. Denk aan de wensen, de locatie en tijd.
Ten eerste hangt de prijs af van de plek waar je je bevindt. Als je op straat loopt en een prostituee tegenkomt, zal dit goedkoper zijn dan wanneer je in een privéclub in een grote stad als Utrecht bent. Op de straat zijn er sneller en vaker vrouwen die een avond met mannen meegaan voor 10 euro, terwijl je in een privéclub al snel 100 euro per uur betaald. De gemiddelde prijs op straat ligt rond de 25 euro per uur, achter de ramen wordt er gemiddeld 50 euro per uur gevraagd, de prijs bij thuiswerkers is ongeveer 75 euro per uur en escortbureaus vragen minimaal 100 euro per uur. Vaak heb je bij straatwerkers te maken met slechte hygiëne en andere problemen, zoals een drugsverslaving. Je weet niet hoe diegene kan reageren, waar je belandt en wat je krijgt voor je geld. In clubs daarentegen zijn er vaste richtlijnen en ben je op een veilige(re) plek.
De service en tijd spelen ook een rol. Terwijl sommige mensen alleen even een kwartiertje willen knuffelen, komen anderen voor een hele nacht seks. Voor dat kwartiertje ben je ongeveer 25 euro kwijt, terwijl je voor een hele nacht al snel honderden - of zelfs duizenden - euro’s neertelt. Natuurlijk betaal je meer voor extra service. De gemiddelde prijs per seksuele handeling:
• Aftrekken: € 30,-
• Pijpen: € 45,-
• Vaginale seks: € 100,-
• Anale seks: € 120,-
Daarnaast vragen prostituees vaak meer voor extra handelingen of speciale wensen. Denk hierbij aan seks zonder condoom, het uitdoen van een bh, het zeggen van bepaalde zinnen.
Je kunt bijna altijd onderhandelen over de prijs. Dit kan de prijs iets laten zakken. Of juist verhogen, wie weet heeft de prostituee haar klant nog wat speciaals te bieden. Let op, je kunt niet overal onderhandelen. Met dames achter de ramen, op tippelzones en met thuiswerkers kan je prima een prijsafspraak maken. In een club of privéhuis is dit niet mogelijk. Als je dit toch doet, kan je er zelfs uitgezet worden. Onderhandelen wordt hier gezien als respect
(Lees meer...)
een jaar geleden
Afhankelijk van wat je wilt.
Een bezoekje in het schipperskwartier in Antwerpen is gemiddeld 50,- euro voor een kwartiertje.
Als je een prive prostituee wilt, zal je richting de 150 of 200,- euro gaan voor een uurtje.
Wellicht zijn de prive prostituees wel kwalitatief beter.
(Lees meer...)
een jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding