Wat doodt de tijd het snelst?

Veel mensen zeggen vaak; ga een boek lezen!
Of; Ga iets doen waarbij je niet op de tijd let!
Maar wat zijn nou de beste oplossing om snel de tijd te doden?
Iemand een paar ideeën?

(Ik hoef de tijd niet te doden hoor :P)

Toegevoegd na 27 seconden:
oplossingen*

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Slapen werkt het best...

TV kijken helpt bij mij meestal ;)

Iets tegen de klok doen. B.v. een spelletje die je op tijd speelt. Of verzin een grote taak, waarvan je zeker weet dat je het niet direct af krijgt.

Dvd kijken internetten op visite gaan tekenen opruimen auto/fiets/brommer poetsen Toegevoegd na 1 uur: Lekker veel bier drinken en snacks eten zoals chips, borrel hapjes en noem maar op, om vervolgens uitgeteld op de bank in slaap te vallen!

Iemand bellen, die je al een tijd niet gesproken hebt.

Een film kijken en computeren.

Iets doen wat je leuk vindt, of dit nou sporten, tv kijken, slapen of breien is, als het iets is waar je plezier in hebt zal de tijd voorbij vliegen!

eten voorbereiden. strijken.. puzzelen..

Winkelen

GV raadplegen/beantwoorden, spelletjes op de computer, eindeloze telefoongesprekken, een goeie film bekijken, lekkere muziek luisteren, slapen enz. enz.

Ik zelf zeg altijd de tijd leven, ipv doden. En eigenlijk gaat die tijd het snelst wanneer je gelukkig ben.Nare tijden duren lang .En als je bv verliefd ben en je ben bij degene dan vliegt de tijd.Maar zie je degene niet dan duurt het eeuwen voor je gevoel dat je elkaar weer ziet.

Bij sommige computerspelletjes is he vier uur in de morgen ,zonder het te beseffen. Maar die zij niet meer aan mij besteed. Verder late leuke en spannende dingen de tijd snel gaan. bij de dokter hou ik het op kruiswoordraadsels.

Je tijd doorbrengen met vrienden.

zalig een warm bad nemen.

de liefde bedrijven

Een bijzonder weinig verheffend computerspelletje zoals Diner Dash. Zie ook Zylom.nl, een en al spelletjes. Een uur zo'n spelletje spelen en je hebt het niet doorgehad dat je alweer een uur later bent.

Lezen. Toegevoegd na 54 seconden: echt waar. Daarom zeggen ze dat. Toegevoegd na 55 minuten: Ik heb er even over na gedacht en waarschijnlijk is het de dood zelf die de tijd in één klap dood. Dit is geen advies of tip om iets in die richting te ondernemen hoor. Meer een filosofisch antwoord.

Bij mij vliegt de tijd door mijn dagelijkse bezigheden en zoals vandaag poetsen en dweilen wat hard nodig was. Voor ik het weet moet ik dan alweer eten koken en nog even een zieke buurman bellen. Ik kom altijd tijd te kort, de dagen vliegen om. En heb ik tijd over, dan een puzzel pakken uit de krant, heerlijk en kost tijd.

Ga iets doen van je lijstje van dingen die je allemaal nog moet doen. Iedereen heeft wel zo'n lijstje.

Hoi, Ik kan zo snel niks beters bedenken dan wat al is gezegd, wat meestal standaard wordt gezegd.. Wat ik doe is meestal Slapen, ik hou van lekker lui zijn, en dan een film opzetten met iets lekkers, Als je een mp3- speler of wat dan ook hebt, is het misschien ook een idee om heel veel liedjes te downloaden die je leuk vindt, en gewoon even lekker muziek luisteren. Naar buiten gaan, Buurten met bekende,, of afspreken met vrienden...In het laatste geval,, een baan zoeken.. Verdien je ook nog eens geld. Ik hoop dat je hier wat aan hebt, Groetjes Mirelly.

Wat bij mij echt de tijd dood is m'n kamer opruimen.. Ik vind dat meestal dingen die ik al een tijdje niet heb gezien en doe dan weer hele andere dingen en dan vliegt de dag zo om! (Hey een oude foto album... :D)

iets gaan doen wat je het allerleukst vindT.

Seks hebben.. en anders toch maar gewoon slapen denk ik.

slapen

CIV3 of Settlers spelen.

Goeievraag'en :D Toegevoegd na 46 seconden: Zie dat iemand me al voorgeweest is.. Een website maken is heeeel tijdrovend, evenals programmeren. ghehe.. Groetjes

Zelfmoord!

Per persoon natuurlijk heel verschillend het eerder geopperde slapen, is inderdaad iets wat de tijd het snelst dood, maar niet echt wat je zomaar doet. Leuke dingen doen dood de tijd het snelst en dat kan voor iedereen wat anders zijn, de een heeft dat met lezen, een ander heeft dat met knikkeren een ander weer met computeren. (dood de tijd absoluut snel als je wat doet op de computer) Vanwege de diversiteit aan opties die erg individueel zijn zeg ik dus: leuke dingen doen, hoe leuker, hoe sneller de tijd gaat. Een ander antwoord die ik trouwens nog niet gezien heb, maar die ik wel leuk vind om te vermelden: kinderen. Geloof me zodra je een kind krijgt, gaat de tijd 2 x zo snel en krijg je er nog 1, gaat het weer een stuk sneller. Duurde vroeger sommige weken een eeuwigheid, die vliegen tegenwoordig meestal wel voorbij. Volgens is ook ouder worden een tijdversneller of in ieder geval groter worden. Voor kleine kinderen duurt 5 minuten een eeuwigheid, Als volwassene zijn 5 minuten vaak zo voorbij. Samengevat: leuke dingen kinderen groter worden zijn echte tijddoders.

goede vraag bestuderen.

een tijdje op GV rondhangen en zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

Dagdromen! Desnoods ook handig om in slaap te vallen want, zoals eerder gezegd, slapen laat de tijd pas echt snel voorbij gaan!

chatbox lekker over sex lullen gegarandeerd leuk en risicoloos (HIV e.d.

Vakantie vieren op een plek die je bevalt met heel veel bezienswaardigheden die je allemaal wilt zien! De tijd voor het zover is dat je op reis gaat, duurt 'eeuwig'voor je gevoel, maar de tijd dat je er bent vliegt altijd voorbij! Kortom, wanneer je bezig bent met iets te doen dat je erg leuk vindt, dan is de tijd om voor je het beseft.

Tijd duurt het langst als er weinig gebeurt. Tijdens een revolutie gebeurt er altijd heel veel. Mijn advies: ontketen eens gezellig een revolutie (op een saaie zondagmiddag of zo).

rond snuffele hier om te kijken wat mense zig zo al afvragen.. Tijd vliegt dan!

Als je toch niks te doen hebt kun je je tijd beter opvullen met het in je hoofd stampen van woorden, frans, duits, spaans, whatever, heb je dan later als je lekker op vakantie gaat nog iets aan....en de tijd vliegt voorbij als je je ten doel stelt om bijv in een bep tijd een 10 woorden uit je hoofd te leren

Wanneer je iets doet waar je helemaal in opgaat, zodat je gedachten alleen nog maar bezig zijn met wat je aan het doen bent, dan ben je totaal in het NU aanwezig en dan valt het besef van ruimte en tijd weg. Zo kan je ineens merken dat er bijvoorbeeld al een uur verstreken is zonder dat je daar erg in had.... Groetjes Yvonne Blanker

een hut bouwen op de hei

Slapen of tv kijken :D

Je zegeningen tellen. Voor mij houd t dat in dat ik bedenk wat er allemaal goed gegaan is en waarvoor ik dankbaar/blij kan zijn. Het besef van het geluk wat je in dit leven ervaart groeit dan. Het helpt tegen angst/zorgen/depressie en verveling. De tijd vliegt dan en ik heb bemerkt dat je met een positievere instelling stopt dan dat je begonnen bent. Dit is NIET bedoeld als religieuze dooddoener, maar als je beseft wat er allemaal goed gaat en hoe vaak je, soms ternauwernood , bent behoed voor een ongeluk of vervelende situatie. Het helpt je ook meer waardering te krijgen voor de mensen om je heen en wat meer begrip voor diegenen die het je soms lastig maken. Bij mij neemt het vooral boosheid en gevoel van onmacht weg. Je kunt het OVERAL doen en niemand ziet het. In wezen schoon je zo ook je binnenkamer op, zodat er weer ruimte en energie is voor nieuwe dingen. Tevens help het tegen hoogmoed, meestal is een eigen prestatie gelinkt aan wat je van anderen ontvangen hebt, dus is je succes vrijwel altijd een gedeelde prestatie. Blijdschap en dankbaarheid doen je beseffen dat je je nooit hoeft te vervelen en dus hoef je de tijd niet te doden.

Ga naar het casino

achter de pc kruipen.de tijd vliegt....

mijn top vijf om tijd te "doden" 1.slapen 2.spelletjes spelen op de computer 3.buiten leuke dingen doen 4.puzzelen 5.tv kijken

Zonder twijfel, met stip: Goeie Vraag !!

Ga een MMORPG zoals World Of Warcraft spelen, dan wordt je helemaal opgeslokt in het spel en ben je niet meer van de computer weg te slepen. Het is heel gek, je denkt dat je een kwartiertje hebt gespeeld en als je op de klok kijkt is het al snel 2 uur later! Wel gevaarlijk overigens, je bent binnen no time je sociale leven kwijt... De liefde bedrijven is ook een goeie ja haha, de tijd vliegt!

Bronnen:
Ervaring

op www.goeievraag.nl vragen beantwoorden. en natuurlijk ook die van mij

Bronnen:
www.goeievraag.nl

Een lijst maken met wat je nog allemaal moet doen en wil doen.

Gewoon bezig zijn. hoe drukker de bezigheden hoe sneller de tijd verstrijkt

slapen was het eerste dat in mij op komt , maar goed dat is al gezegd. Maar gewoon een normalen baan als huisvrouw schijnt volgens mijn vriendin ook de tijd enorm snel te doden. Ze staat op , even eten, brengt onze kids daarna naar school, gaat daarna naar de winkel . ruimt thuis gekomen de boodschappen op, ze wast en strijkt de kleren weg. We hebben geen droger dus ze hangt alle was op , op de zolder, daarna gaat ze meestal even naar dr moeder om te helpen met wat huishoudelijke klusjes en als ze weer thuis komt dan begint ze met het voorbereiden van het eten, ze gaat naar school om de kinderen weer op te halen, dan is het vaak half 4 , ze begint met koken en doet tussen door snel even een knutsel werkje met de kinderen of een spelletje en zodra het 5 uur is kom ik thuis en gaan we eten. daarna ga ik meestal even met de hond van mijn moeder uit en zij doet de kinderen in bad. daarna hup naar bed, en dan gaat ze zelf douchen , t is dan vaak rond 8 uur en dan gaat ze even tv kijken en om half 10 gaan we richting bed. en dat dag in dag uit . dus als de tijd op die manier niet voorbij vliegt , dan weet ik t ook niet meer.

Lekker sporten, koop een pot verf en ga dat oude kastje oppimpen, ruim je kledingkast op, duik je kelder in en kijk wat er op marktplaats kan, ga een kop koffie drinken met je tante van 73.. enz enz! De mogelijkheden zijn eindeloos ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100