hoe moet ik mijn haar laten knippen met dit hoofd?

Ik ben het namelijk meer dan zat maar ik zou echt niet weten wat ik anders moet doen. als ik op internet zoek krijg ik allemaal van die extreme haar-modellen te zien. dat hoef ik niet. ik heb best wel een dikke bos haar. uhm bruin en als het wat langer is krijg ik een slag. anders is het redelijk "stijl". ik zal nog wat foto's voor de extra duidelijkheid erbij zetten.

Weet jij het antwoord?

/2500

millimeteren!

niks millimeteren!!!! zo laten joh. is een leuk koppie.

Ik vind het wel leuk staan maar als je zelf iets anders wilt zou ik je adviseren neem hetzelfde kapsel als van Jan Smit staat je vast heel goed.

Iets korter laten knippen en met gel of wax in model brengen.

Ik zou er meer volume in zetten! Klinkt vrouwelijk maar bij een man is het gewoon mannelijk! Je kant het nog weel extremer doen like geert wilders of john travolta in grease(dat kammetje moet jen natuurlijk weglaten)!

Ik zou het langer laten groeien, ook je pony. Scheiding in het midden (geen strakke scheiding), langer aan de zij- en achterkant. Je hebt slag in je haar, maar dat staat juist goed! Wat meer slag wanneer het langer wordt zal jouw gezicht ook goed staan. Mocht je het kort willen houden, dan zou je het van boven korter kunnen laten knippen (en meer laagjes) en het met gel achterover kunnen 'kammen' met je handen.

Met jouw kapsel is niks mis, het staat je heel goed. Als ik naar de kapper ga dan zeg ik elke keer, doe maar wat jij kan zien wat leuk staat en wat er nu in de mode is. Kun jij ook doen, laat je verrassen en laat het een keer aan de kapper over.

Je zijkanten goed kort laten knippen, en danboven op ongeveer 5 centimeter en dan lekker rommelig met gel...

Niks mis met dat kapsel toch? Je kunt ook met wax en gel en zo nog veel variatie maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100