Hoe moet ik overleven?

Ik moet morgen weer naar school. Ik weet al bij wie ik in de klas zit. En naast mij zijn er maar 4 jongens. Er zijn dus 25 meisjes. Hoe moet ik het leuk houden en hoe kan ik dit overleven?

Oja, dingen van geweldig toch dat je de hele dag naar meisjes kan kijken helpen niet, ik val op jongens.

Of is er in Amsterdam toevallig een jongensschool waar ik heen kan?

Toegevoegd na 4 minuten:
Ik ben niet zo'n vrouw-homo. Ik ga liever met jongens om.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik neem aan dat je anders tijd genoeg hebt gehad in de vakantie om zelf op zoek te gaan naar een jongensschool! en overleven doe je in de jungle niet in een klas met meisjes, de meisjes zullen gauw merken dat jou aandacht op jongens is en niet op meisjes dus goede raad..morgen zelf even op zoek na een jongensschool

ik denk dat je over het algemeen beter met meiden/vrouwen op kan trekken dan met jongens, vanwege je geaardheid. heel van homo's hebben een meid als goeie vriend(in). niet dat er geen jongens zijn die het niet begrijpen, maar meiden zien die dingen toch anders. ik denk eigenlijk dat het makkelijker voor je is (los van het feit dat er niet veel aantrekkelijks aan is (voor jou).

Gewoon net zoals je in een klas met alleen jongens zou 'overleven' . Wees jezelf, sluit vriendschappen en maak er een gezellig jaar van.

Vind je het zó erg dat er maar 4 jongens zijn? Je kan ook bevriend raken met een meisje (makkelijk zelfs) of met de andere 4 jongens. Wat denk je dat de andere 4 jongens denken? "Pfft, ik zit maar met 4 jongens in de klas. Dan kan ik beter met hen bevriend raken" ofzo. Zij zullen hetzelfde denken. Als je 'vriendenkring'?

Ha, die Onee; Om te overleven gelden een paar belangrijke regels; blijven ademhalen, regelmatig eten en drinken, op zijn tijd rusten en je niet van alles wat aantrekken. Bedenk je dat school ook weer voorbij gaat en dat pas daarna het Echte Leven begint.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100