bloedachtige vlekken

Ik heb de hele week al als ik naar de wc ga , beetje donkerroodachtige bloed stukken/vlekken in me onderbroek zitten, ik ben een meisje van 14 en ja ik ben al ongesteld ... Wat kan dit zijn , ? Iemand een idee,?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik vermoed menstruatie, hoelang ben je al ongesteld? En heb je normale cyclus? Bij twijfel je huisarts raadplegen

Gezien je leeftijd en het feit, dat je nog niet zo lang ongesteld wordt is het helemaal niet vreemd. In ieder geval niets om je zorgen over te maken. In het begin kan de menstruatie er soms een beetje raar uitzien, maar naarmate je ouder wordt verdwijnen die rare bloedklonters vanzelf. Mocht je je toch zorgen maken dan adviseer ik je om even contact op te nemen met je huisarts of bespreek het met je moeder. Zij is tenslotte ervaringsdeskundige.

bij mij heeft het heel lang geduurd voordat mijn menstruatie enigszins op schema liep. Het kan zijn dus dat je nog af en toe tussendoor wat bloed verliest, dit is de ene keer wat meer dan de andere en duurt meestal een paar dagen en dan is het weer voorbij. (tussendoor wat bloed verliezen kan nou eenmaal gebeuren) Als je toch twijfelt, bel de huisarts... daar zijn ze voor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100