Aftersun ...

Waar kan ik aftersun kopen ? En hoe duur is dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij het Kruidvat of de Trekpleister.. Een fles zal minder dan 10 euro kosten....

Aftersun is te verkrijgen in de 'betere' drogist. DA, Etos, Kruidvat en misschien heeft de Hema ze ook wel. In de bron een vergelijkingssite met merken van aftersun's Die veelal allemaal rond de €10 kosten. Koop je een aftersun van eigen merk dan zal die vaker goedkoper zijn als de echte merken aftersun. Succes!

Bij de Lidl, eurootje of 4...

Bij iedere willekeurige drogist. Hele schappen vol in alle soorten en maten. Van spotgoedkoop (3,75) tot peperduur (19,95)

Is dit een serieuze vraag?????

zonnebrand huismiddel: heb je nog een komkommer in de koelkast snij in plakjes en leg we op de verbrande plekken t vocht uit de komkommer trekt dan volledig in de huid en koelt. Geen komkommer? Neem dan yogurt, smeer jezelf in met een dikke laag en t blust gelijk. Wacht lekker een halfuurtje en je ziet de yogurt indrogen, t wordt dik. T ruikt niet echt lekker maar t resultaat is super! Ga lekker douchen, en je bent weer als nieuw! Toegevoegd na 9 uur: Zie mijn reactie op de vraag, misschien had de vraag bijgesteld moeten worden in ' waar kan Ik nu aftersun kopen' op zondagavond. De avondwinkel als die er is zou kunnen maar waarschijnlijk was de apotheek de enige optie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100