Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe herken je of dat een pull voor mannen is of vrouwen??(normale pullen met riks en zakken)

Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
in: Mode
3.8K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Over het algemeen zijn shirts en truien voor een man smaller en langer dan die voor een vrouw. De dames hebben meer ruimte in hun bovenkleding nodig, want zij hebben borsten en bredere heupen.
(Lees meer...)
Amadea
7 jaar geleden
Er is een verschil in knopen links of rechts en natuurlijk ook de snit van een kledingstuk, voor vrouwen breed op de heup en meer materiaal bovenlichaam (ruimte voor vrouwelijke borsten), maar ook bredere schouders voor mannen en niet te vergeten, mannen hebben meestal een langer bovenlichaam dus langer shirt/trui/pulli.

(Vroeger ook nog bij broeken met de gulp/rits (m/v), gulp van voren en rits altijd opzij, maar dat is niet meer zo, dacht ik, niet zeker.)

Toegevoegd na 3 minuten:
Vergeet niet dat een pull ook soms bedoeld groot en breed en lang is, dan maakt het niet zo uit voor wie het is. Er zijn zeker vrouwen die deze hele grote pulli's / truien ook dragen en daarmee vervalt het verschil m/v.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding