Waarom kunnen sommige mensen communiceren met geesten en anderen niet en kun je dit ook zelf ontwikkelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

waarschijnlijk vind je mijn mening niet bevredigend. Maar naar mijn idee kan niemand praten met geesten. Veel paragnosten zijn duidelijk oplichters zoals Char en derek ogilvie en andere zijn er misschien van overtuigd dat ze het kunnen maar kunnen het niet. Alle paragnosten etc.. die onderzocht werden daarvan is wetenschappelijk bewezen dat ze niet met geesten kunnen praten. Er is iemand die een beloning van 1 miljoen dollar uitreikt aan een ieder die hem kan bewijzen dat hij over paranormale gave beschikt en niemand heeft het geld ooit kunnen ophalen. Maar voor een bevredigend antwoord raad ik aan het antwoord van eddijst af te wachten dat is onze paranormale en tuin expert alleen die is op vakantie.

Zover ik weet kunnen mensen niet communiceren met geesten.De voorstellingen met Char,Uri Geller,Derec Oglivie en andere artiesten moet je maar met een zak zout nemen.Dit is zuiver commercieel,en ze verdienen veel geld aan de argeloze toehoorders. Dat er krachten bestaan,die ons denken en doen beinvloeden,daar ben ik wel van overtuigd.Een aantal mensen op deze wereld zijn hier gevoelig voor,en kunnen die krachten tot daden omzetten.Maar dit zijn over het algemeen mensen die dit vermogen omzetten zonder commercieel gedoe.Je zou het misschien kunnen ontwikkelen,door je open te stellen aan onbekende gevoelens,als je die hebt,en je hierdoor te laten leiden.Het kan soms tot merkwaardige resultaten leiden.Maar de een heeft het en de ander voelt nooit iets. Er is geen leerboek voor. Groeten.

Veel vragen zijn op wetenschappelijke basis te beantwoorden. Een kleine deel niet. Dit valt onder twee noemers: geloven en/of ervaren. Met betrekking tot deze vraag: dit valt onder ervaren. Je kunt het ontwikkelen als je deze gave hebt en/of er open voor staat. Geesten is een naar woord. Ik zou het communiceren met een andere dimensie willen noemen. Of het een gezonde activiteit is? Ik denk van niet. In diverse oude boeken wordt hiervoor gewaarschuwd. Je zou kunnen zeggen: bemoei je met je eigen zaken! (=wereld)

Geestverschijningen zijn beelden uit het geheugen van mensen die soms, onder bepaalde omstandigheden, weer worden gezien. Negentig procent van de geestverschijningen is plaatsgebonden. De meeste verschijningen vinden plaats op koude, vochtige plaatsen en in stenen gebouwen. Volgens een theorie zouden bepaalde materialen zoals stenen bouwsels een bepaald geheugen bevatten, die in de vorm van energie erin opgeslagen ligt. Als die energie weer vrijkomt, worden de hersens geprikkeld en denken mensen dat ze geesten zien. Volgens een andere theorie ligt de oorzaak bij emotionele gebeurtenissen zoals verkrachting en moord. Na de dood zouden de ziel van deze mensen nog niet klaar voor het hiernamaals. De zielen (geesten) zijn niet intelligent, want de geest heeft het lichaam met de hersenen verlaten. Deze zielen zouden volgens de eerste theorie worden opgeslagen in stenen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100