Wat voor dingen kun je allemaal doen met popcorn?

Zoveel mogelijk toepassingen van de popcorn

Toegevoegd na 1 uur:
Deze vraag hoort bij het onderzoek zoals beschreven in mijn vraag over de sok (http://www.goeievraag.nl/vraag/mogelijk-toepassingen-verzinnen-sok.23324)
Popcorn is een van de meest nutteloze objecten die ik kon verzinnen, daarom hoort het bij het onderzoek.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Isoleren van de kruipruimte

een ketting maken. eten.

ermee gooien in de bioscoop (toen ik nog 11 was)

- In je neus stoppen - Kapot stampen - In een pvc-buisje stoppen en dan westrijdje doen; wie kan het verste de popcorn wegblazen. Maar de meeste zullen het vooral kennen als lekkernij.

Op eten. duh. Oke je kan er ook een salade van maken of het lekker is weet ik niet, ik heb het zelf nog nooit gemaakt. Popcorn salade Ingrediënten - Gesneden ijsbergsla - Een paar lepels mais - Een in stukjes gesneden rode ui - Tasty Toms in plakjes - Zoute popcorn - Yoghurt - Slasaus of mayonaise - Kerriepoeder Voorbereiding Maak de dressing door de yoghurt met slasaus of mayonaise en wat kerriepoeder te vermengen. Voeg er eventueel nog wat water aan toe als de dressing te dik is. Bereidingswijze Doe de groentes in een saladeschaal en strooi daar de popcorn overheen. Schep de dressing door de salade. Direct serveren. Serveertips Als je de salade vcooruitmaakt, vermeng deze dan niet met de popcorn.

Een popcorntaart maken. Ingrediënten: - 55 gr. plantaardige olie - 16 kopjes popcorn (ongezoet) - 2 kopjes M&Ms - 1 kopje (licht) gezouten pindas - 115 gr. boter - 450 gr. marshmallows Werkwijze: - Een bakblik of schaal invetten met olie. - De popcorn, de M&Ms en de pinda's in een grote mengkom doen en door elkaar mengen - In een (steel)pan de boter laten smelten, de olie toevoegen en daar de marshmallows bij doen. - Blijven roeren tot gesmolten is. - Als dit gesmolten is van het vuur halen en over de popcornmix gieten - Door elkaar roeren met een lepel - Overscheppen in bakblik of schaal en goed aanduwen - Afdekken en 4 uren laten rusten. Deze taart doet het goed op kinderfeestjes! NB In plaats van pinda's kunnen ook yoghurt- of chocorozijnen gebruikt worden

Je zou het in die sok waar je het over had kunnen stoppen! Vindt je dit nu zinnige vragen?

Een schilderij maken. Goede lijm uitzoeken, met verschillende kleuren beschilderen of door verschillende verfkleuren halen en dan ophangen of kado geven.

Gebruiken als vulling bij het inpakken van breekbaar materiaal.

Neem een oude sok, doe daar de popcorn in en hang die in een pan met hete olie... Het voordeel van deze manier van poppen is dat je de pan open kunt laten en toch niet hoeft te schrobben... Dit antwoord kan ook meedoen aan die andere vraag van jou, waar je vraagt wat je allemaal kunt doen met een sok...

Knutselen, en ja...opeten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100