Verslaafd of niet????

Wanneer ik niet aan het slapen ben en ik heb ook maar 1 minuut de tijd tussen bepaalde handelingen en ik zit dan gelijk te kijken naar het nieuws of andere dingen op mijn iPhone, ben ik dan verslaafd?

Weet jij het antwoord?

/2500

In ieder geval nieuwsgierig ;) Een bepaalde soort verslaving ja. Wel horend bij deze snelle tegenwoordige tijd. Als je een dag niet zou kunnen kijken, word je dan rusteloos en chagrijnig? Dan zou het wel kunnen vallen onder de noemer : verslaafd.

Deze tijd dwingt je ertoe overal van op de hoogte te moeten zijn anders begrijp je al heel snel niet waar mensen het over hebben .. dus verslaving zou ik dit niet echt noemen .. eerder interesse voor de maatschappij ..

Ook een beetje afhankelijk van hoelang je de iphone hebt. Als je hem net een week hebt , is het vrij normaal. Als je hem al een half jaar of langer hebt kan het een verslaving zijn. Maar van alle verslavingen die er zijn is dit wel een van de minst schadelijke voor uw gezondheid :-) ik heb overigens zelf een vergelijkbare drang met mijn BB. Fijn he die moderne tijd :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100