Als een jongen je op je kont slaat, wat bedoelt hij er dan mee?

Is wel vaak gebeurd bij mij.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat betekent dat hij vindt dat je een lekkere kont hebt

Oh ja dat, daar weet ik ondertussen wel alles van, dit gebeurd bij mij op school ook regelmatig. Ik zelf doe het gelukkig nooit, ik vind het nou niet echt gepast of zo. Het gebeurd meestal omdat de de jongen in dit geval gewoon aandacht wilt hebben van het meisje, of ze stralen er een soort van macht erbij uit, zo van ik kan en durf het wel! Doe jij het nu maar eens?!

Ik zag in een andere vraag dat je 11 bent en op die leeftijd is het allemaal nog een beetje onschuldig. Elk meisje heeft hetzelfde achterwerk op die leeftijd dus zie het niet als een compliment. Het is meer een schreeuw om aandacht. Op het moment dat je er last van hebt kun je het melden bij een leraar.

Dan probeert die met je te flirten.

Dat hoef je echt niet toe te laten, je kunt 'm gewoon een een klap in z'n gezicht geven, als je het vervelend vindt. Je kunt hem ook eerst zeggen: "Blijf van me af!" Je kunt beter niet zeggen "pas op ik ga je slaan" of zoiets, dat werkt alleen maar uitdagend. Het is echt niet zo dat je alles maar moet toelaten! Misschien zal hij zeggen:"Dat moet toch kunnen, ik bedoelde het niet raar" en erom lachen, maar niet alles hoeft zomaar te kunnen (dat is op het moment wel de tijdgeest, alles moet maar getolereerd worden, maar daar ben ik het dus ook niet mee eens). Als je het vervelend vind kun je dit gewoon duidelijk maken, en heb je alle recht jezelf te verdedigen. Ik hoop dat je wat aan het antwoord hebt.

Dat betekent dat hij geen respect heeft voor vrouwen en ze als een stuk vlees zien waarop hij lusten meent te kunnen botvieren. Geen relatiemateriaal. Misschien dat een klap in hun gezicht of de inhoud van je glas met drinken in hun gelaat duidelijk maakt dat jij boven dit soort grove uitingen staat. Ze gaan er mee door tot een dappere vrouw hun eens zeer duidelijk laat merken dat een vrouw wat anders is dan een slavin die hem dienstbaar zou moeten zijn. Hoe eerder jongens dat leren hoe meer hoop er is dat ze bijleren.

Ik weet nog precies hoe het was op de basisschool, vooral in groep 7/8. Daar zit jij nu ook in, toch? Jongens werden ineens interessant en meisjes voor de meeste jongens ook. We gingen dan bijvoorbeeld zoentikkertje spelen. Ik denk dat er toen ook wel eens voor de grap stoer gedaan werd en op billen getikt werd. Wat ik wil zeggen is: als het jongens van je eigen leeftijd zijn die tijdens het spelen soms stoer willen doen, en je vindt het vervelend, dan zou je dat aan kunnen geven bij ze of bij je jef/meester. Als je merkt dat het onschuldig is en het blijft daarbij, dan hoort het gewoon bij jullie leeftijd en hoef je je geen zorgen te maken. Maar: laat niets toe dat je niet wilt, ookal zijn de jongens die het doen jong! Als het oudere jongens of mannen zijn, dan vind ik het een ander verhaal. Dat hoef je niet te pikken, want er zit dan ongetwijfeld een bedoeling achter die niet past bij jouw leeftijd. Neem dan iemand in vertrouwen, want het begint bij een tikje op je billen en voor je het weet is het een aanraking op een ander deel van je lichaam. En dat wil je, denk ik, op jouw leeftijd voorkomen.

Dit is een bepaalde manier van flirten, Meestal wil hij je maar hij is te verlegen om het te zeggen. Het kan ook een manier zijn van stoer doen, dit kun je herkennen als zijn vrienden er bij zijn en er om lachen.

Wij hadden er ook zo 1 in de klas die dat deed, toen kwam er een moment dat ie dat bij zo'n heel braaf meisje deed, nou die was daar niet van gediend, na 2 dagen zag je nog de rode hand op z'n wang. Nu doet ie dat niet meer. Overigens vind ik het een beetje onrespectvol.

Het kan zijn dat hij aandacht wilt.. of je misschien leuk vind ? Vraag anders waarom hij het doet.

dat hy je wil ;)

Ligt er ook aan hoe de relatie tussen jou en die persoon is. Ken je 'm goed, Flirt je af en toe met hem? Dan wil hij aandacht. Ken je 'm niet dan zou ik hem een corrigerende tik euh...waarschuwing geven

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100