Kan iemand mij flirttips geven, Ik ben een jongen, en verliefd op een meisje, wie heeft echt super goede tipss?? die ik kan proberen??

Please

Weet jij het antwoord?

/2500

Tip #1: Wees positief De belangrijkste tip, die vaak wordt vergeten. Laat zien dat je positief en enthousiast bent. Dat heeft een positief effect op anderen, ook tijdens het flirten. Zorg ervoor dat de eerste zinnen die je uitspreekt bij een ontmoeting niet negatief zijn. Iets neutraals is beter, of liever nog iets positiefs. Onthoud dat flirten vooral leuk is! Tip #2: Lach Gedraag je opgewekt en vrolijk. Ook met een groep vriend(inn)en in een kroeg, discotheek of andere openbaren gelegenheid, geldt: laat zien dat je plezier maakt! Maak het mensen makkelijk om jou aan te spreken of met je te flirten. Twee mensen verwikkeld in een diepzinnig gesprek zijn niet bepaald aantrekkelijk voor de buitenwereld. Richt je aandacht dus naar buiten... en lach! Tip #3: Oogcontact Maak altijd oogcontact. Zorg wel dat het niet vervelend wordt voor de ander, ga dus niet staren. Je hebt vooral oogcontact met iemand als je luistert, minder als je praat. Tip #4: Leg contact Je hoeft niet te wachten tot je zelf wordt aangesproken. Wacht niet af, maar onderneem zelf actie. Kijk iemand aan, lach en begin te praten. Goede openingszinnen bestaan niet. Gewoon "Hoi" of "Hallo" zeggen is het beste. Als je wilt dat mensen makkelijker contact leggen met jou, kun je attributen gebruiken. Zet bijvoorbeeld een opvallende bril op, hang een opvallend sieraad om of doe een shirt met leuke tekst aan. Ook een lekker luchtje en leuke kleren kunnen helpen om sneller aangesproken te worden. Tip #5: Toon interesse Luister met aandacht en oprechte interesse naar iemand. In een goed gesprek draait het om geven en nemen. Durf ook je eigen emoties bespreekbaar te maken, zodat de ander meer over zichzelf durft te vertellen. Sommige mensen zijn bij het eerste contact erg verlegen. In dat geval kun je eerst zelf wat vertellen en daarna iets dat hieraan is gerelateerd aan de ander vragen. Vertel bijvoorbeeld eerst over een sport die je doet en vraag daarna wat een ander doet. Je doorbreekt de spanning die mensen vaak hebben als ze elkaar nog niet kennen door zelf te beginnen met vertellen. en nog veel meer op http://www.start2flirt.nl/flirten/tien-gouden-flirt-tips.php

Probeer gewoon een normaal gesprek aan te knopen. Als je het niet in het echt durft, probeer het dan via MSN of Facebook. Na een paar gesprekken heb je vaak al een aardig beeld van wat ze van jou vindt. Verder moet je vooral jezelf blijven, dan ben je het leukst.

Mijn god zeg, let vooral niet teveel op wat hierboven gezegd word. Wees vooral jezelf! Doe niet te bijzonder maar laat haar merken dat je haar lief vind door gewoon af en toe wat lekkers voor dr te kopen ed. Maar blijf vooral jezelf!! Dat is wat meisjes het leukste vinden. Ga niet opzichtig lopen lachen of slijmen of whatever, dat werkt bijvoorbaat toch al niet. Doe gewoon zoals je bent, vind ze dat niet leuk dan past ze blijkbaar toch niet echt bij je en zal het sowieso niet veel worden. Ga gewoon gezellig ergens wat drinken en/of wat eten, lekker beetje naar het strand als het weer het toe laat, zulk soort dingen zijn gewoon oke. Succes ;)

Flirttips die werken Wanneer je eenmaal een leuke man of vrouw hebt gezien, hoe trek je dan zijn of haar aandacht? De gouden tip kunnen wij jou niet geven. Want iedereen is anders en zal ook anders reageren. Eén van de belangrijks regels bij het flirten is wel dat jij jezelf blijft. Dus ook jij mag lekker jezelf blijven! Met de onderstaande flirttips kom je vast een heel eind. Positief Het draai om je houding. Laat zien dat je positief en zelfverzekerd bent. Zeker je eerste (openings)zin moet positief en enthousiast klinken. Als jij positief bent zul je dit ook vaak overbrengen op anderen mensen. Lach Kijk vrolijk en lach regelmatig. Ook als je met je vrienden opstap bent. Maak plezier en richt je aandacht naar ook naar de buitenwereld. Hierdoor kunnnen andere mensen ook contact met jou maken. Uit een recent onderzoek is overigens gebleken dat mannen een mooie lach veel aantrekkelijke vinden als make- up. Dus doe er je voordeel mee. Oogcontact Maak oogcontact. Kijk hem of haar een paar seconden in de ogen voordat je weer weg kijkt. Zorg wel dat het niet vervelend wordt voor de ander. Vermijd staren. Maak contact Natuurlijk hoeft je niet af te wachten tot jezelf wordt aangesproken. Trek je stoute schoenen aan en onderneem zelf actie. Stap op die leuke man of vrouw af en zeg gewoon “hallo” of vraag naar zijn of haar naam. Want een goede openingszin bestaan niet. Lach, blijf jezelf en vraag naar zijn of haar interesses. Je zult snel genoeg merken of er een klik is of niet. Zo ja, praat en drink samen verder. Zo niet, blijf beleefd en bedank deze persoon voor jullie gesprek. Luister Luister met oprechte interesse in wat hij of zij zegt. Want zeg nu zelf, wie vind het niet heerlijk om gehoord te worden. Ben je niet zo’n prater, laat hem of haar dan het woord doen. Zeker als de eerste spanning weg is, gaat een gesprek voeren een heel stuk eenvoudiger. Let wel op dat je zeker in je eerst gesprek niet te direct bent. Complimentjes Aarzel niet om complimenten te maken. Het is een goede manier om je interesse in iemand te tonen. Je complimenten moeten wel gemeend zijn en een overdosis aan complimenten kan verkeerd worden opgevat. Krijg je een compliment. Dan is een vriendelijk bedankje voldoende. Etiquette Ook al leven we in de 21e eeuw, dan wil dat niet zeggen dat we niet beleefd en hoffelijk hoeven te zijn. Zeker vrouwen blijken hier vaak gevoelig voor te zijn. Ben galant en behandel de ander met respect.

Bronnen:
http://www.romantischcadeau.nl/flirttips.html

Probeer het met sms of msn. Via dat durf je meer te zeggen en meer jezelf te zijn. Wat bij mij goed werkte is om gewoon met de deur in huis te vallen. Ik vind jou leuk (punt) mag ik jou zoenen? (punt) moet wel een beetje bij jou karakter passen. Maar brutale mensen hebben de halve wereld.

Wees jezelf, vertrouw jezelf en sta sterk in jezelf. Wat je uitstraalt, trek je aan. Heb plezier in het LEVEN.

Door je anders voor te doen bedrieg je een vrouw/meisje alleen maar. Op het moment dat je haar hebt zal je stoer moeten blijven doen om vooral niet te laten blijken dat je in het echt niet zo was als je je voordeed. Blijf vooral jezelf, een knipoog doet wonderen en mocht je in haar buurt zijn maak dan een leuk praatje, interesseer je in haar werk/opleiding e.d., dat komt veel serieuzer over dan een versiertruc!

Zoek haar op bijv hyves enzo kijk wat ze gaat doen kom haar dan per ongelijk tegen. geef haar af en toe complimentjes bijv dat ze hele mooie ogen heeft en wees jezelf

Wees jezelf, en ga niet stoer doen. Laat zien dat je haar specialer vindt dan andere meiden. En elk meisje vindt het leuk als er een jongen verlieft op haar is ;)

Wees jezelf, vrouwen/meisjes vinden dat toch wel het prettigste. En geef complimentjes. Geef een compliment over haar haar. Maar wees vooral jezelf, dat werkt het beste.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100