Wat moet/kan je doen als je je vriendin héél erg mist!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

haar bellen of naar haar toegaan

Foto's van haar terug kijken? Oude sms'jes lezen? Liedjes luisteren die jullie allebei leuk of romantisch vinden? Succes

Een lief smsje sturen, haar bellen, een lief gedichtje op internet opzoeken(of beter, maak er zelf 1) en deze naar haar sturen. Succes, ik weet hoe moeilijk het kan zijn!

Een leuk verrassingsuitje verzinnen voor je volgende afspraak met haar, natuurlijk afhankelijk van je financiën, dat kan variëren van een gezellige picknick in het park tot een romantische strandvakantie in de tropen, gewoon lekker een beetje dag(nacht)dromen, fijn muziekje erbij.

- Langs gaan - Bellen - Sms'en - foto's van haar bekijken - Denken aan leuke dingen met elkaar Als je liever niet afgeleid wil worden kan je beter iets anders gaan doen. - gamen - met vrienden afspreken - intrument bespelen - filmpje kijken - je moeder helpen Als je niet naar der toe komt om van haar te genieten kan je wel foto's kijken en gedichtjes schrijven enzo. Doe dat alleen niet te vaak, anders raak je nog geobsedeerd. Liefde is veel, maar niet alles. Af en toe wat afleiding kan geen kwaad.

Als ze onbereikbaar is iets gaan doen waar je van opknapt.

je vraag klinkt als een bepaalde afstand tussen jullie. misschien is hier een reden voor, of is het door omstandigheden zo dat je haar niet zo vaak op kan zoeken als dat jij zou willen? ja kan jezelf afvragen waaruit deze afstand bestaat (in kilometers? gevoelsmatig? te weinig contact met haar?) wat zie jij vanuit jou als oplossing, en is deze haalbaar? aangezien dit 1 van de 2 standpunten is, kan je het bespreken met je partner of haar dit kenbaar maken. tot welk standpunt, idee of mogelijke oplossing komen jullie samen? wat er mogelijk is in de praktijk? wat is er haalbaar op deze manier? en wat is er voor nodig om dit haalbaar te maken? belangrijk hierbij is.... welke stappen moeten er genomen worden om tot de oplossing te komen. en tot die tijd.... iemand missen is niet erg, zolang het je leven, doen en laten maar niet gaat bepalen en negatief gaat beïnvloeden. de tijd dat je niet bij elkaar bent kan je voor jezelf nuttig besteden en indelen zodat je iets voor jezelf kan ondernemen en jij je niet afhankelijk op gaat stellen of gaat claimen, want dit gebeurd ook erg vaak tussen stelletjes (zo ken ik bv een stel dat hier niet zo veel van snapt, echt gelukkig zijn ze dan ook niet) dus, geniet van het weer, de omgeving, de zon (morgen kan het niet meer) en doe wat je wil doen en zink tussendoor eens in gedachten weg :) succes!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100