Ex binnen enkele dagen vergeten, verliefd geweest?

Ik heb een relatie van één jaar en zeven maanden achter de rug. Ik hield van haar en doet dat nog steeds. Ook heb ik gehuild maar nu na een aantal dagen mis ik haar wel maar ik leef al verder en zoek ook al contact met andere. Ben ik wel echt verliefd geweest? Vandaag belde ik nog met haar en vertelde dat ik vrienden wilde blijven, zij helemaal verdrietig en dan voel ik me schuldig dat ik me toch redelijk goed voel. Het voelt niet eerlijk en ik voel me echt een rotzak. Is dit gevoel terecht? en was ik wel echt verliefd? of is houden van en verliefd zijn wat anders?

Toegevoegd na 4 minuten:
Omdat dit toch één en al anoniem is zeg ik er maar gewoon bij dat het is uitgegaan door te vaak ruzies maar echt geen ontrouw!

Toegevoegd na 15 minuten:
Zij is de gene die het heeft uitgemaakt en ik barstte daar in tranen uit. Ik snap niet dat ik het gemakkelijk bekijk. Ik wilde niet uit elkaar. Ik denk dat ik me goed voelt omdat ik haar weer sprak en zij mij heel erg mis, misschien omdat ik denk dat het ooit nog goed komt?

Weet jij het antwoord?

/2500

blijkbaar was zij niet zo veel voor je dan je dacht. jij kan daar niet veel aandoen, dus denk niet dat je een rotzak bent. maar waarschijnlijk was ze veel voor je maar niet zo veel als je dacht dat ze was.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100