ik ben verliefd op mijn beste vriend hij houd ook van mij maar hebben beide een relatie wat nu!

ik ben al 5 jaar bevriend met mijn maatje( een jongen ) bij de eerst ontmoeting zat er al een klik.! 5 jaar lang is het goed gegaan ookal zat er meer dan alleen vriendschap tussen ons.! Nu loopt het anders we hebben beide een relatie alleen wat ik onbreek bij mijn relatie heb ik bij hem.! Hij houd van zijn vriendin maar ook van mij.! Ik een korte tijd is er nog al wat gebeurt tussen ons alleen het gevoel tussen ons zit goed maar dan word het af gekapt omdat hij weet dat hij mij tog wel kan krijgen.! Wat moet ik nu.? Ik huil als ik slaap en word ook nog huilend wakker.! Help me aub.!

Weet jij het antwoord?

/2500

als je meer van je vriend houd zou ik het gewoon uit maken met je huidige vriend maar dan moet je beste vriend dat natuurlijk ook doen.

hetzelfde als het antwoord voor mij,, MAAR spreek dat wel allebei van tevoren af, weet zeker dat het liefde is en niet alleen beste vrienden,

"Doe wat je hart je zegt", zeggen ze dan. De vraag is: Houd jij van jou vriendje? Nou ja, natuurlijk houd je van hem, maar van wie houd je meer? Met wie zal je het langst gelukkig zijn? Wie geeft het meest om jou? Dit zijn voorbeelden van vragen die je jezelf kunt stellen. Onthoud dat die vriend het zelfde probleem heeft, probeer dit dan ook samen op te lossen.

Om te beginnen moet je het uitmaken met je huidige vriend. Als jij verdriet hebt om iemand anders, dan is die relatie gebouwd op lucht en dus niet eerlijk voor je vriend. Als jij verliefd bent op een ander, en die ander op jou, dan is er toch geen probleem? Op twee meiden verliefd zijn vind ik om eerlijk te zijn een beetje raar.... Is hij echt verliefd op jou, dan maakt hij het uit met dat andere meisje. Bedenk wel, als jij een relatie met hem hebt, kan precies hetzelfde gebeuren, hij raakt verliefd op een ander en hij maakt het dan net zo makkelijk uit als hij het deed met het meisje voor jou.

Voor wie voel je het meest? Als dat je beste vriend is dan zou ik het niet op safe spelen maar het gewoon uitmaken ook al wordt het misschien niets tussen jullie, het zou namelijk wel heel zielig zijn voor je huidige vriend als je hem aan het lijntje houdt.

Kort maar krachtig eerlijk zijn naar iedereen!

Pak je rugzak, zeg je baan op en trek de wereld rond. Ik voorspel je...er zal je veekl duidelijk worden.

Als jullie "de ware" voor elkaar zouden zijn, hadden jullie de relatie met de huidige partner allang verbroken en zouden jullie voor elkaar gaan. Als het zo halfslachtig blijft, zal het nooit wat worden.

Je zult toch moeten kiezen en zoals jij het stelt je vindt bij hem iets wat je in je relatie niet vindt dus is je relatie niet voor 100% bevredigend. Een relatie moet voor 100% goed zijn mensen die met minder genoegen nemen doen zichzelf tekort. Vaak blijven mensen bij elkaar omdat ze bang zijn niets beter te kunnen vinden dat is de verkeerde reden om bij elkaar te blijven.(eigen mening) Ik denk dus dat je jezelf af moet vragen wat je wilt, een relatie die niet compleet is ? of een relatie die dat wel is ? (dat hoeft niet per definitie met die ene vriend te zijn als die besluit bij zijn vriendin te blijven. Ga voor perfectie iets minder zou je niet moeten accepteren. Succes ook voor jou id die ene er !

als ik jou was zou ik het eerst met je vriendje uitmaken en dan pas kijken hoe of wat met je beste vriend. als hij ook van jou houd, meer dan van zijn huidige vriendin, dan zal hij het ook wel uit maken met haar. komt vast wel goed, als je het zelf ook maar echt wilt ! probeer hem dan ook echt duidelijk te maken wat je precies voor hem voelt dan zit het al helemaal goed. =)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100