Wat kun je doen tegen de woningbouw wanneer de schoonmakers van flat zich niet aan afspraken houden?

Wij wonen in een grote flat. Voorheen hadden wij een vaste schoonmaker in de flat die hier al 20 jaar werkte en de schoonmaak werkzaamheden in de flat uitstekend bijhield! Het was hier altijd hartstikke schoon!

Een aantal maanden geleden kregen wij de mededeling dat er een nieuw bedrijf kwam om de flat schoon te houden. Ondanks acties die we hebben uitgevoerd om de toen des tijds schoonmaker te behouden heeft dit niet geholpen.

Waar het om gaat is dat de flat gewoon NIET wordt schoongemaakt. Zo horen ze elke dag de hal te vegen en te dweilen dit gebeurd niet. Alles ligt in de hal viezigheid, bladeren, en soms zelfs hondenstrond! De ramen in de hallen 1x per maand, nou deze zijn al maanden niet meer gedaan het is zo erg dat je er niet doorheen kan kijken haast zo gezegd! En dan nog niet over de trappen hal gesproken. Dit moet 1x per week gedaan worden maar er liggen iedere keer 3 a 4 weken vuilniszakken te verotten en troep dat al die hangjongeren na laten! Er staat duidelijk op papier in hallen hoevaak er wat gedaan moet worden.

Brieven schrijven, mailen en langsgaan heeft geen zin!

Overigens zie je die schoonmaaksters NOOIT in tegenstelling tot ons oude schoonmaker. Wat kunnen wij hiertegen doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100