Bij wie kan ik klacht indienen, thuis zittende zoon?

mijn zoon is na het constateren van autisme, kleinfeld syndroom, en 2 afwijkingen aan chromonone waar wereldwijd niks over bekend is in een vreselijke hel terecht gekomen. Hij moest op advies van ziekenhuis acuut stoppen met school, hij is jaren overvraagt, en hij hoeft zich niet aan de wereld aan te passen de wereld moet zich aan hem aanpassen. Dat werd mijn medegedeeld, door artsen. Echter is er geen enkele vorm van dagbesteding of hulp aangeboden. Hij valt tussen het wal en schip. Het is te complex. Dat krijgen wij al 3 jaar te horen. ik ben te einde raad, ik knok al 3 jaar lang voor mijn zoon die zo graag een dag ritme wil hebben zoals het hoort. het heeft me huwelijk gekost, wonen in andere gemeente wat voor hem heel moeilijk is want vrienden maken en onderhouden is zeer moeilijk voor hem. ik loop ondertussen bij behandelaar en krijg medicatie. Ik ben op en kan eigenlijk niet meer. Het enige wat ik zou willen is dat mijn kind een zo normaal mogelijk leven mag leiden, en succes ervaringen mag beleven zoals de artsen zeiden. Waar moet ik heen met mijn klacht? wie is er voor ons?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt zelf een indicatie aanvragen om de zorg voor je zoon te regelen. Zelf AWBZ-zorg aanvragen U kunt bij het CIZ op twee manieren een indicatie voor AWBZ-zorg aanvragen. Ook als u op dit moment al zorg ontvangt en u wilt tussentijds de zorg of zorgomvang wijzigen, kunt u op een van deze twee manieren een nieuwe indicatie aanvragen. Zie hiervoor in onderstaande link.

Bronnen:
http://www.ciz.nl/awbz-zorg/zelf-awbz-zorg...

Heb je al hulp gevraad/gekregen van de maatschappelijk werker in je buurt? Die kan je normaliter helpen in het doolhof van hulpverleners.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100