Wanneer en hoe kan ik aangifte doen?

Op 23 feb 2011 rond 21.00 uur in buurt van P.C.Hooftlaan te maassluis vlak bij de bushalte bus 126,spelen vier jongen rond 13 jaar tot ongeveer 16 jaar oud met de voetbal,hen deed expres krachtige stoot met de bal richtingen tegen mij aan.

De bal vloog gericht tegen mijn rechte oog aan,toen voelt mijn rechte oog en zijdeel van het gezicht pijn en irritant.

De buschauffeur van bus 126 heeft gezien,toen ging zij uit de bus,en waarschuwen tegen die vier daders,en zei ik bel even naar de politie,daarna gingen ze snel wegvluchten .

Na de ongeluk moet ik weer instappen bij de bus 126 en terug naar schiedam,ik was op die avond gelijk met mijn man naar de EHBO te Vlietland ziekenhuis in Schiedam.

Mijn vraag is: Hoe kan ik aangifte doen,en zijn die jongen wel schuldig?
En ben ik na de ongeluk als een slachtoffer?

Weet jij het antwoord?

/2500

23 feb is wel een tijdje geleden, je had gelijk dezelfde dag aangifte kunnen doen, dan had je ook bij de EHBO arts een bewijs kunnen vragen voor de politie , van je verwondingen. Het probleem is nu dat het voor jou moeilijker wordt om een goede omschrijving te geven van de jongens en ook de buschauffeuse zal zich minder herinneren dan de dag ná het ongeval. Je kan aangifte doen, maar ik denk dat dit weinig nut heeft. Voel je je slachtoffer en wil je er over praten met iemand neem dan ook contact op met de politie, ze kunnen je dan door verwijzen naar slachtoffer hulp.

Aangifte doen kan altijd alsnog. Dit kan voor veel zaken online. Echter in dit geval zult u een kop koffie op het bureau moeten drinken denk ik. Online is vooral voor diefstal en verlies.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100