Hoeveel mensen waren er op de wereld toen de evolutie begon?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat valt niet te zeggen. Evolutie is niet een oerknal waarbij alles op zijn plaats valt, het is meer een schilderij waaraan steeds gewerkt wordt. Er wordt wat bijgeschilderd, er wordt wat weggehaald, en er ontstaat wat nieuws

Geen,... het leven op aarde is in zeer eenvoudige vorm en klein begonnen, en langzaam geëvolueerd , in de complexe dieren en mensen, die we nu kennen.

Ons Motichondriaal DNA geeft aan dat alle levende mensen afstammen van 1 paartje. Er is dus een oorspronkelijk mensenpaartje geweest, dit kan worden aangetoond door mitochondriën. Volgens de Bijbel waren deze mensen Adam en Eva. Het valt niet met zekerheid te zeggen hoelang God gedaan heeft over de schepping, omdat voor God 1 dag als duizend jaar is en duizend jaar als 1 dag. God heeft de tijd gemaakt voor de mensen, gelijktijdig met het begin van alle elementen en natuurwetten. God schiep de dieren naar hun aard en vandaar uit zijn ze verder geëvolueerd. Dus vanuit 1 hond naar meerdere hondensoorten - micro evolutie. Of kreeft naar krab.. Van vis naar Giraf is macro-evolutie - 100 % bewijs hiervoor kan niet worden geleverd. Gemakshalve spreekt men dan over miljoenen jaren, maar niemand was erbij, noch is er hard bewijs voor. Dus het antwoord op je vraag is waarschijnlijk 2 mensen, toch met zekerheid kan dit niet worden gezegd omdat er mogelijk periodes tussen gezeten kunnen hebben. Toegevoegd na 17 minuten: Leven bestaat alleen uit leven. Uit dood materiaal kan geen leven ontstaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100