Hoe komt het dat er homo's bestaan?

Is het homo zijn een genetische afwijking of ervenlijk of sociaal ervenlijk?Deze vraag is ook voor alle andere varianten bedoelt (lesbisch en bi).O ja,ik ben zelf gewoon hetero.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb ook wel eens iemand gehoord die zich afvroeg of je homosexuualiteit moet zien als een manier waarop de natuur bevolkingstoename regelt. Het is een bekend gegeven dat er na een oorlog - als er veel mannen gesneuveld zijn - extra veel jongetjes geboren worden. Als homosexualiteit ook een dergelijke regulerende rol speelt in de evolutie dan zou toename van homosexualiteit een natuurlijke manier zijn van geboortebeperking.

Binnen de evolutie hebben homosexuelen een speciale plaats; Er zijn zeer vele mechanismen in de natuur die verklaren waarom homosexualiteit tot positieve stimulans in de voortplanting kan leiden. (http://www.newscientist.com/article/dn13674-evolution-myths-natural-selection-cannot-explain-homosexuality.html) Een hele logische is natuurlijk: Geen strijd om dominantie => lager risico op sterfte door dominantie gevechten. Dat soort positieve neveneffecten leiden ertoe dat homosexualiteit kan bestaan naast heterosexualiteit.

Nee het is geen (genetische) afwijking (het id helemaal geen afwijking) en het is ook niet erfelijk. Het bestaat gewoon.. En het is een natuurlijk iets.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100