Zouden Ferrier en Koppejan rekening moeten houden met de doorslaggevende factor van hun stem?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ferrier en Koppejan zouden zeker rekening moeten houden met de doorslaggevende factor van hun stem. Ze zouden daarom dus voet bij stuk moeten houden en ons land behoeden voor de tweedeling die dit beoogde kabinet wil gaan veroorzaken. De rijken rijker en de armen en zwakkeren in onze samenleving veel armer. Dit is iets wat Nederland niet zou moeten willen. Koppejan en Ferrier zouden dit kunnen voorkomen maar ik ben bang dat zij overstag gaan door de politieke druk van Maxime V. en zijn broeders in het kwaad. Tegen Koppejan en Ferrier zou ik willen zeggen, "Mannen, houd stand en red ons van de ondergang. Nederland zal jullie dankbaar zijn."

Natuurlijk houden Ferrier en Koppejan rekening met de doorslaggevende factor van hun stem. Terecht ook. Er staat heel wat op het spel. Ik voorspel trouwens dat Ferrier en Koppejan zaterdag alsnog overstag gaan. Ze hebben nu een tijd in het middelpunt van de belangstelling gestaan. Daar hebben ze van genoten en straks is het weer genoeg geweest en gaan ze verder met de orde van de dag.

Ik word er inmiddels behoorlijk moe van... Iedereen heeft recht op zijn of haar mening maar als we het dan toch over democratie hebben.. Laten we even kijken naar de verkiezingsuitslagen, PVV als grote winnaar, CDA als grote verliezer... Ik vind de walgelijke manier van doen om onder de stem van het nederlandse volk uit te komen... Ze wringen zich al lang genoeg in allerlei bochten om hun zin door te zetten... Laat ze hun verlies nemen en zoeken naar een haalbare oplossing voor nederland... En dat houd in dat ze hun verlies moeten nemen en wat minder hoog van de toren moeten blazen... Het CDA is arrogant... Dus ja, ik vind dat Ferrier en Koppejan daar rekening mee moeten houden en zich goed moeten beseffen dat er meer is dan hun ego's... Voor de duidelijkheid, bovengenoemde is mijn persoonlijke mening...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100