Hoe kan je dat vervelende spellingcontrole -venstertje voorgoed verwijderen?

Ik word er helemaal tureluurs van.'Mogelijk heb je een spelfout gemaakt' (Als ik er één gemaakt heb zal ik ze wel zelf verbeteren.Maar waarschuwingen voor spelfouten die niet gemaakt zijn, dat is hinderlijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben ook één van de vele gebruikers die zich groen en geel stoort aan die venstertjes dat ik een spelfout gemaakt heb. Voornamelijk doordat een goed, niet fout gespeld woord gekenmerkt wordt als fout en dat er vervolgens zo'n zestal alternatieven gegeven worden waarvan er vier niet eens bestaan. Oh, ik zie dat ze enkele woorden (als bijvoorbeeld Euro) inmiddels al herkennen als woord. Het ding gaat al vooruit, alleen ziet het nu fouten die er niet zijn. Ik heb hier nu echt "Woord" staan, maar het ding blijft volhouden dat er "Woor" staat... Ik ben het met de voorgaande antwoordgever eens: als er maar genoeg mensen klagen, dan zullen ze hopelijk iets verzinnen om dit venstertje optioneel te maken.

Als je de meeste vragen leest, is de spellingcontrole een welkome aanvulling op deze site en zeker geen overbodige luxe. Je kan het venster toch meteen wegklikken.

Dat dingetje komt iedere keer weer terug. Het brengt je gewoon aan het twijfelen,doordat als je een woord goed schrijft er in een keer dat ding weer komt. Heeft voor de meeste mensen op GV geen enkel nut. En wat willen ze ermee bereiken,een enkel spelfoutje is dat nou zo hinderlijk. Het zijn allemaal mensen die antwoorden geven,en een mens kan een fout maken. Bewust of onbewust. En soms is het zelfs leuk als je wel eens een woord niet goed geschreven ziet. Daar leer je zelfs van.

Bij Instellingen staat een optie om de spellingscontrole aan of uit te zetten. Enkel de spellingscontrole van je browser blijft dan nog zichtbaar, die van GV niet meer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100