Waar kan ik online Frans leren spreken?

Ik heb zelf ervaring met busuu.com, maar het praten kost tegenwoordig geld. Ik wil het enkel gebruiken om af en toe mijn praatkennis/uitspraak te testen, daarom vind ik het zonde om een abonnement aan te schaffen bij deze site. Bestaat er een soortgelijk programma waarbij mensen controleren of je uitspraak goed is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben leraar Frans maar zou graag meer spreken om mijn vlotheid te vergroten. Ik heb mij voorlopig (zonet) gratis ingeschreven in een polyglottenclub (zie de bron hieronder) maar ik vermoed dat ik op een bepaald ogenblik wel zal moeten betalen...

Bronnen:
http://polyglotclub.com/index/translate-french

http://www.pepermunt.net/leren-online/frans-leren.html Als je op deze site doorscrolt, kom je bij ; ' Frans leren spreken'. Hier staan links als 'Italki', 'my language exchange', 'netvox', 'shared talk''. Het zijn netwerken die mensen bij elkaar brengt om talen te leren. Netvox brengt je bijv. via Skype gratis in contact met Franstaligen. Na aanmelding kan je op een kalender aangeven wanneer je wilt afspreken. Shared talk, ziet er ook goed uit. Je voert in welke taal je spreekt en welke je wilt leren. Dan kom je op een deel waarop Franstaligen staan die Nederlands willen leren, daar kan je contact mee opnemen. Ziet er verder gratis uit. Ik zou zeggen, probeer het eens.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100