Hoe spreek je de naam Stephen het best uit?

Als...Steven of als Stephan ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat hangt er maar net vanaf waar de persoon met die naam vandaan komt, of wat de oorsprong is van zijn naam (dus naar wie hij vernoemd is). Dat moet je gewoon aan degene die zo heet vragen. Het zal klinken als Stie-ven of als Stef-fen. Toegevoegd na 3 minuten: Bij de meisjesnaam Rachel zijn zelfs nog meer mogelijkheden. Gewoon aan de persoon vragen dus.

steven natuurlijk want als stephan kan niet had er wel stephan gestaan ;p Toegevoegd na 1 minuut: en steven dan wel op ze engels 'stieven' en niet als 'steeven'

Dat hangt er van af hoe Stephen heet natuurlijk. Hoe spreekt hij het zelf uit? Hoe noemt zijn moeder hem? Steffen. Steevan. Steeven. Steffan.

Stephen = Steffen of Stefen Stephan = Steffan of Stefan

De enige goede uitspraak is "steffen", aangezien het een naam is, afkomstig uit het Engels

Het is een Engelse naam, dus ik zou zeggen: Steffen. In het Nederlands is denk ik Steven de juiste uitspraak. Toegevoegd na 6 uur: Stieven kan ook ja, maar dan schrijf je het meestal niet zo. De uitspraak van Stephen kan erg verschillen, maar dit zijn denk ik de beste? 't is maar net hoe de ouders het leuk vinden eigenlijk.

Omdat jullie er mat zijn allen niet uit kunnen komen, raad ik jullie aan eens naar google vertaling te gaan. Als je daat Stephen invoert en op het speakertje klikt, hoor je duidelijk stieven,dus dat lijkt me de goede uitspraak.

Bronnen:
http://translate.google.nl/#en|nl|stephen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100