Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Bestaat er in NL een website, waar ik vragen over de schrijver A. Conan Doyle (S.Holmes) kan stellen?

Bestaat er in NL een goede website/forum, waar ik vragen over de schrijver Sir Arthur Conan Doyle en zijn werken, kan stellen? Bijvoorbeeld : Sherlock Holmes.

Verwijderde gebruiker
3 jaar geleden
1.7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Op de website Bibliotheek.nl https://www.bibliotheek.nl/ kan je vragen stellen. Hier https://www.bibliotheek.nl/contactinformatie.html vind je contactinformatie.

Op de website Hebban.nl https://www.hebban.nl/ vind je veel informatie over boeken, en via die website zijn er ook vast mensen die jouw vragen kunnen beantwoorden, bijvoorbeeld leden van leesclubs.

Ook op deze website Startpagina GoeieVraag.nl https://www.startpagina.nl/v/ kan je natuurlijk terecht, mits je je bij het stellen van de vraag houdt aan de huisregels van de website https://goeievraag-info.startpagina.nl/forum/topic/2572861/huisregels-van-startpagina-goeievraag/.

Wil je vragen stellen voor een huiswerkopdracht of een schoolopdracht, dan kan je misschien terecht op de website Scholieren.com https://www.scholieren.com/. Daar vind je ook een forum https://forum.scholieren.com/.

Hierbij nog wat meer informatie over Hebban.nl: Hebban.nl is de populairste boekensite en grootste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen met, volgens de website, bijna 200.000 leden.
(Lees meer...)
Toegevoegd op 05 juni 2020 16:24: tekst
Antoni
3 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding